TIGLA METALICA GERARD

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la TOTAL PIBO CONSTRUCT - Bucuresti

TIGLA METALICA GERARD
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Gerard Roofing a realizat prima tigla metalica profilata prin presare din lume in urma cu peste 50 de ani. In urma acestei experiente, compania a obtinut cunostintele si expertiza necesara pentru a produce tigle metalice cu acoperire de piatra, pentru ca locuinta dumneavoastra sa beneficieze de siguranta si trainicia celor mai rezistente produse naturale.
Produse GERARD - Classic
tiglele Gerard Classic rezista mai mult si confera siguranta in orice conditii climatice. Tiglele Gerard Classic se potrivesc oricarui stil arhitectural sau constructiv, de casa sau proiect comercial. Fiecare tigla este presata din otel ZincalumeŽ ce confera rezistenta, profilul obtinut avand, de asemenea, un aspect estetic deosebit.
Beneficiaza de acoperire cu piatra naturala.
Gama Classic este disponibila in zece culori distincte: maro Chestnut, rosu Spanish, rosu Redwood, Rosso, albastru Sapphire, negru Charcoal, maro Cedar, verde Forest, gri Slate, verde Sage.
Tigla metalica Gerard Milano
Curbele fine ale profilului Gerard Milano completeaza distinctia arhitecturilor mediteraneene, dar este potrivit si pentru proiecte atipice. Finisajul texturat si modelul traditional sunt apreciate in proiectele care incorporeaza materiale naturale pe fatade (piatra, lemn), rezultand in final camine pline de caracter.
Tiglele Gerard Milano largesc gama optiunilor, astfel stilul Gerard ofera oportunitati de exprimare pentru cele mai inovative proiecte arhitecturale.
charcoalgrey chessnut redwood rosso antico
Shake
Colonistii europeni din America secolelor 17 si 18 au adus cu ei stilul traditional al acoperisurilor din Anglia, Olanda, Franta si Germania, recreand aceste stiluri din lemn, care se gasea pretutindeni. Din lemnul de cedru, despicat cu o secure, s-a obtinut sindrila tipului de acoperis Shake (sita).
Aspectul natural al acestui tip de acoperis a fost recreat prin modelul Gerard Shake, incorporand caracteristici pentru instalare usoara si acoperire cu piatra naturala.
Tigla metalica Gerard Heritage
Mai mult de 55 de ani de cercetare si dezvoltare au trecut din momentul lansarii tiglei Gerard Heritage. Tigla Gerard Heritage este obtinuta prin presarea si profilarea tablei de otel, avand imprimate sapte amprente orizontale intr-un singur panou.
Gama Heritage este disponibila in zece culori distincte: maro Chestnut, rosu Spanish, rosu Redwood, Rosso, albastru Sapphire, negru Charcoal, maro Cedar, verde Forest, gri Slate, verde Sage.
Tigla metalica Gerard Shingle
Monteaza-ti un acoperis Gerard Shingle si faci o alegere pentru un acoperis puternic, durabil si atractiv. Alte tipuri de sindrile, precum cele facute din lemn, sunt sisteme scumpe, deoarece este necesara instalarea lor peste o platforma placaj. Tigla Shingle pastreaza aspectul atractiv, datorita substratului sau durabil din otel si stratului de acoperire cu piatra naturala. Este disponibila in culorile: rosu Sunset, verde Ravine, maro Bark, negru Eclipse.
Tabla tip tigla acoperita cu roca naturala,a fost profilata ca replica la unul dintre stilurile consacrate ale invelitorilor traditionale, precum tigla ceramica, sindrila, placile de azbest, cu avantajul suplimentar conferit de substratul metalic, pentru a asigura performante superioare la intemperii. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Dimensiuni - 134x36.8 cm

Garantie - 50

Contacte - TOTAL PIBO CONSTRUCT:

Telefon mobil: 0744212598

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate