SC DIGITECH PROD SRL

Targoviste, Dambovita

Aleea Sinaia, nr. 6-8, C2, T�rgovişte, jude&#

Contacte - SC DIGITECH PROD SRL

Telefon mobil: 0788853376

Contact: Eugen Vulpoiu

S.C. Digitech Prod S.R.L inregistrat la reg. com. J15/R1072/2004 cu atributul fiscal RO16964797, cu o experienta de peste 10 ani va ofera servicii de calitate in montarea sistemelor de acoperisuri, a tiglei metalice, confectii metalice, precum si a ferestrelor de mansarda.

Montajul este asigurat de personalul nostru calificat cu experienta minima de 6 ani in domeniu, oferind garantia unui montaj corect si respectarea termenului de executie.

Pe ce punem accent ?

Compania noastra ofera clientilor solutia completa, nu doar un produs. Bazandu-se pe o experienta tehnica relevanta, punem la dispozitia clientilor nostrii solutii energetice ecologice complete, in vederea realizarii acoperisurilor, de asemenea va punem la dispozitie o gama variata de produse in domeniul constructiilor, instalatii sanitare si echipamente de tehnica solara.

Cu ce ne evidentiem ?

Compania incearca sa promoveze cu precadere echipamente eficiente produse si utilizate in Europa. Incercam sa oferim produse calitative la un raport corect calitate/pret care sa ofere o solutie potrivita pentru problema dumneavostra.

De ce ne alegi ?

Solutiile propuse de noi au cost redus fata de calitatea produselor si fiabilitatea lor. Sistemele sunt complete si clare, cu produse bine selectate, la care oferim consultanta, suport montaj tehnic, garantie si mentenanta. Nu vor fi intotdeauna cele mai ieftine, dar va asiguram de fiabilitatea lor. De asemenea tehnicienii cu care care colaboram pot oferi consultanta clientilor, asigura un montaj calitativ, precum si servicii in cazul in care este nevoie.

Perspective

Conceptul este realizarea unor investitii eficiente, tinand pas cu noile tehnologii: panouri solare incorporate in acoperis, etc.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate