COVERALL TRADE PARTNER SRL

Bucuresti

Sector 3, Str. Vlad Dracul nr. 13

Firme

Contacte - COVERALL TRADE PARTNER SRL

Telefon fix: 0213232445

Telefon mobil: 0742300300

Fax: 0213237590

Contact: Bianca Ibanescu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei COVERALL TRADE PARTNER SRL

Importam, vindem si instalam, asigurand consultanta gratuita:
1) Pardoseli din cauciuc pentru orice tip de trafic si de cladire (de birouri, comerciala, industriala, rezidentiala, publica, inclusiv aeroporturi, gari, cinematografe, scoli, gradinite, universitati, camine, azile, orice institutii, dar si pentru mijloacele de transport in comun - vase maritime si fluviale, trenuri, autobuze, autocare etc.), si pentru sali si terenuri de sport.
2) Pardoseli din cauciuc granulat reciclat, pentru locuri de joaca, terase, balcoane, curti, alei in parcuri, grajduri, sali de fitness, imprejmuiri de piscine exterioare sau interioare si de patinoare, cladiri industriale, terenuri de golf, herghelii, ferme, piste de biciclete, trotuare, poligoane si sali de trageri etc.
3) Sisteme complete de pardoseli tehnice suprainaltate (flotante) pt spatii de birouri, spatii tehnice, centre de comanda, statii de transformare electrica, centrale telefonice, cladiri ventilate prin pardoseala etc.
Pentru pardoselile din primele 3 categorii prezentate asiguram intreaga gama de accesorii necesare, adecvate si asortate, ca si adezivii recomandati pentru instalare.
Oferim de asemenea:
4) Sisteme de pardoseală epoxidice sau poliuretanice
5) Platforme industriale din beton, cu sau fara cuart, pentru interior sau pentru exterior, armate dispers, omogen, cu fibre din polipropilena si cu fibre metalice si tratate special pentru durificarea suprafetei.
6) Reconditionari si/ sau intretinere platforme industriale.
7) Pardoseli vinilice eterogene (si tapet vinilic) in role, de inaltă calitate si competitivitate, pentru aproape orice aplicatie de interior (spitale, scoli, universităti, birouri, hoteluri, spatii industriale, clădiri publice, facilităti sportive, sau de recreere, clădiri rezidentiale, supermarket-uri, mall-uri, showroom-uri etc.).
8) Pardoseli vinilice omogene (PVC) in plăci interconectabile, pentru amenajări sau renovări rapide si economice ale spatiilor interioare, de orice tip de trafic si din orice domeniu. Nu necesită lipire pe suport.
9) Ștergătoare profesionale de picioare pentru intrări, interioare si exterioare (pentru mall-uri, hoteluri, hypermarket-uri, spatii expozitionale, institutii publice, clădiri de birouri etc.), cu lamele din aluminiu si
cauciuc, perie, sau mochetă si cu rame din aluminiu. (Producători europeni)
10) Sisteme antiderapante pentru scările exterioare. (Producător european)
11) Covoare antiderapante si de drenare a lichidelor, prafului, aschiilor metalice etc., pentru aplicatii
industriale, covorase ergonomice, covorase de protectie sub scaunele de birou, covorase pentru dezinfectie,
covorase pentru absorbtia uleiurilor, covorase pentru bucătării industriale, covorase rezistente la uleiuri
petrol etc. pentru ateliere, service-uri, benzinării, spălătorii de masini, uzine de prelucrare a metalelor,
covorase pentru delimitarea zonelor de trafic pietonal in uzine – coridoare, căi de evacuare. (Producător european)
12) Protectii din plastic transparent sau din mochetă pentru trepte (scări interioare), profile pentru nas de treaptă si profile antiderapante si de avertizare pentru marginile treptelor (pentru siguranta pietonilor), protectii din plastic transparent pentru plăcile de gresie, protectii elastice pentru usi si pereti, intr-o multitudine de culori, din otel sau PVC, decorative, care absorb socurile si sunt utile in spitale, scoli, birouri etc. (Producător european)
13) Fibre de polipropilena pentru armare beton, sape, stalpi, tencuieli etc. (Producător european)
14) Pardoseală in role, din plastic, rezistentă, special creată pentru piscine, dusuri , vestiare, băi publice si alte zone cu pardoseli umede sau ude, cu structură ce permite drenarea apei. (Producător european)
15) Mobilier specializat, profesional (producător european), pentru:
- piscină sau plajă, - vestiare, - băi (inclusiv baterii sanitare)
16) Echipamente de fitness in aer liber si echipamente si ansambluri de joacă de exterior si de interior
17) Mozaic din sticlă, modern si deosebit, pentru placări pereti sau pardoseli, de interior sau exterior, inclusiv pentru piscine
18) Sisteme de securitate (monitorizare electronica acces, trafic si pontaj; sisteme de paza si alarmare, supraveghere video; sisteme de prevenire a incendiilor etc.)

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate