SC OVILGI PREMAT SRL

Focsani, Vrancea

Suraia

Contacte - SC OVILGI PREMAT SRL

Telefon mobil: 076799201

Contact: Porumboiu Culai

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC OVILGI PREMAT SRL

Obloanele blindate realizate de societatea “OVILGI PREMAT S.R.L.” din Suraia (judetul Vrancea) sunt fabricate manual si ofera o rezistenta impotriva actelor de efractiune. Dupa cum ne spune patronul acestei firme, Culai Porumboiu, aceste obloane blindate, care mai sunt cunoscute si sub denumirea de persiane blindate, sunt confectionate din profile speciale din otel comandate in Italia si prevazute cu accesorii de o inalta tehnicitate care au, in mod obligatoriu, aceeasi provenienta.

Obloanele blindate reprezinta un amestec de siguranta si de frumusete, fiind dispuse intr-o gama larga de culori si dimensiuni, in functie de preferintele fiecarui client.
De ce avem nevoie de obloane blindate? Pentru ca reprezinta:
- o garantie impotriva intrusilor;
- o rezistenta impotriva vremii capricioase (furtuni);
- o izolare termica si fonica.

Daca doriti sa traiti in siguranta, nu ezitati sa contactati firma noastra “OVILGI PREMAT S.R.L.” pentru a va oferi obloanele blindate de care aveti nevoie!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate