NOVI STUDIO SRL

Arad

Str. Poetului nr.71 Arad

Firme

Contacte - NOVI STUDIO SRL

Telefon mobil: 0756937917

Contact: Ianko Tomi

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei NOVI STUDIO SRL

Mobila la comanda Arad. Amenajari interioare Novi Studio.
De Ce Ati Alege Mobila la Comanda Produsa De Novi ?

Deoarece mobila produsa in serie,desi poate ca uneori arata bine in magazin, de cele mai multe ori, se integreaza cu dificultate in ambientul locuintei. Fie nu se armonizeaza cu restul casei, fie ii lipseste ceva care sa va multumeasca intrutotul. Acel ceva care da viata spatiului nu poate fi prins de instrumentele marketingului. Putem insa incerca impreuna sa realizam acel ceva.

Mobila la comanda produsa de noi nu se incadreaza in categoria asa-numitelor produse de masa "personalizate", ci este o mobila facuta exclusiv pentru cineva anume. De obicei, exclusivitatea costa, dar nu si in cazul nostru. Va asiguram ca pentru mai multa armonie nu veti plati mai mult.

Am promovat intotdeauna calitatea, iar produsele noastre unicat sunt realizate in deplina armonie cu spatiul construit si cu exigentele clientilor.

Novi este o marca inregistrata ce reuneste sub aceeasi promisiune 3 domenii de activitate intreprinse de noi pana acum: Case pe structura de Lemn, Mobilier la Comanda si Tamplarie PVC cu geam termopan. Iar promisiunea noastra este ca orice produs achizitionat de la noi te va face sa revii cu drag acasa.

www.mobila-bucatarie.com.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate