CCPPR

Alba Iulia, Alba

Contacte - CCPPR

Telefon fix: 0258815772

Telefon mobil: 0744403746

Fax: 0258815772

Contact: Buzduga Radu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei CCPPR

Dispunand de o experienta indelungata specialistii nostri va pot oferi solutii pentru toate problemele d-voastra, in domeniul proiectarii si productiei materialelor refractare.

Centrul este profilat pe fabricarea de produse ceramice refractare speciale, realizate pe baza unor tehnologii proprii, din materiale silico-aluminoase, carbura de siliciu si alti oxizi anorganici.

Productia noastra cuprinde o gama larga de produse dense(dure) si poroase(filtrate) rezistente la temperaturi ridicate, medii corozive si abrasive, precum si materiale dielectrice cu utilizari in diferite domenii industriale.

Principalele tipuri de produse realizate in cadrul unitatii noastre sunt:
PRODUSE PENTRU INDUSTRIA METALURGICA
CERAMICA REFRACTARA DE PRECIZIE
CERAMICA PENTRU INDUSTRIA ELECTROTEHNICA
COSURI DE FUM
CHITURI REFRACTARE
MORTARE REFRACTARE
PRODUSE PENTRU INDUSTRIA STICLEI
PREFABRICATE DIN BETOANE REFRACTARE

Intrucat tehnologiile de fasonare incadrul societatii noastre exclude folosirea liantilor argilosi, produsele noastre satisfac cele mai severe conditii de utilizare, datorita caracteristicilor fizico-chimice folosite.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate