ATK SYSTEM DESIGN

Bucuresti

Str. Lt. Col. Constantin Marinescu nr. 8

Firme

Contacte - ATK SYSTEM DESIGN

Telefon fix: 0723624474

Telefon mobil: 0751439991

Fax: 0769249159

Contact: Aurora Ursu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ATK SYSTEM DESIGN

S.C. ATK System Design SRL a aparut pe piata romaneasca in anul 2010, propunandu-si sa devina un furnizor de solutii moderne si inalt calitative pentru companiile de constructii care activau atat pe segmentul rezidential cat si pe piata dezvoltarii de cladiri de birouri.

Am participat impreuna cu partenerii nostri la proiecte interesante, oferind intotdeauna un raspuns sau o idee, reusind sa parcurgem cu succes drumul de la concept la predarea constructiei in parametrii vizati.

Misiune si valori:
Avem misiunea de a oferi intotdeauna un raspuns la nevoia clientilor si partenerilor nostri. Ne preocupa construirea unor relatii bazate pe incredere si profesionalism si pastrarea acestor relatii prin calitatea produselor si serviciilor oferite. Ne perfectionam continuu si incercam ca prin activitatea pe care o desfasuram sa facem diferenta in principal prin calitatea umana si modul in care ne raportam la relatia cu clientul.

Calitate:
Principala noastra preocupare este ca tot ceea ce oferim sa aduca satisfactie. Indiferent daca vorbim despre un produs, un serviciu sau doar un sfat, totul trebuie sa se remarce prin calitate. Utilizam materie prima, componente si accesorii de la frunizori europeni consacrati, producem cu ajutorul unor utilaje performante si suntem angrenati intr-un proces continuu de invatare, analiza si schimbare, avand ca scop sa devenim mai buni, mai performanti iar ceea ce ajunge la client sa fie de categoria premium. Ne organizam riguros activitatea, activam utilizand proceduri optimizate si incercam prin tot ceea ce facem sa reducem la minim erorile si sa crestem satisfactia clientilor pe care ii deservim. Tratam cu responsabilitate orice sesizare si idee de imbunatatire a activitatii, crestere a eficientei muncii si calitatii produselor.

Portofoliu produse:
Oferim partenerilor nostri o paleta larga de produse:
- tamplarie aluminiu;
- tamplarie PVC;
- rulouri exterioare aplicate;
- rulouri exterioare suprapuse;
- grilaje de protectie;
- copertine, marchize, pergole;
- jaluzele orizontale exterioare;
- rolete exterioare polyscreen;
- decoratiuni interioare pentru ferestre;

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter