ARCHETON SRL

Cluj-Napoca, Cluj

Firme

Contacte - ARCHETON SRL


ARCHETON Romania ofera servicii profesionale si complete de proiectare constructii civile, punand la dispozitia investitorilor din Romania peste 700 proiecte de case la cheie (arhitectura | structura de rezistenta | instalatii sanitare, termice si electrice) - elaborate pentru faza PT+DDE (Proiect Tehnic + Detalii De Executie) si faza PAC (Proiect pentru obtinerea Autorizatiei de Construire).

Portofoliul firmei contine modele de case si vile moderne, proiecte de case unifamiliale, modele case cu mansarda, planuri case parter, proiecte case cu etaj, tipuri de vile pentru doua familii si multifamiliale, modele case duplex, proiecte case de vacanta, proiecte de case mici si de case ieftine, tipuri de case din caramida, case din BCA, case din lemn, proiect casa pentru teren ingust, vile duplex (case cuplate), schite case, poze amenajari interioare, imagini fatade case, etc.

Pentru detalii vizitati-ne catalogul on-line de case tip.

ARCHETON - La noi gasiti planul casei visate!
---------------------------------------------------------------


Servicii de PUBLICITATE ONLINE
----------------------------------------------

Alaturi de activitatea de baza oferim si servicii de publicitate online companiilor din domeniul constructiilor civile, institutiilor financiar-bancare si agentiilor imobiliare - firme care prin produsele / serviciile lor pot contribui la implinirea visului clientilor nostri - realizarea casei mult dorite.

Va punem la dispozitie o solutie ieftina si eficienta de promovare a afacerii si/sau a produselor / serviciilor dumneavoastra. Prin intermediul site-ului nostru - lider pe segmentul Proiectare-Arhitectura / Constructii civile al web-ului romanesc - aveti posibilitatea de a sustine campanii de imagine sau de promovare a unor produse noi, veti putea directiona clienti potentiali catre site-ul dvs.

Indiferent care sunt obiectivele de marketing ale firmei dvs. - promovarea vanzarilor, castigarea de noi clienti sau imbunatatirea comunicarii cu clientii actuali, notorietatea sau imaginea marcii - Archeton are o solutie corespunzatoare nevoilor si bugetului disponibil - cu un raport cost - eficienta deosebit si cu o targetare extrem de precisa a grupului tinta.

Formate de bannere disponibile (pixeli):
-------------------------------------------------------
Leaderboard: 728 x 90;
Skyscraper: 120 x 600;
Banner Wide: 540 x 70;
Banner Button: 120 x 60.

Pentru detalii consultati pagina Publicitate de pe site-ul Archeton.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate