MOBIROM

Caransebes, Caras-Severin

Firme

Contacte - MOBIROM

Telefon fix: 0255511376

Telefon mobil: 0745230594

Fax: 0255516436

Contact: ROMAN OVIDIU

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei MOBIROM

SC MOBIROM S.A., producator de scaune inca din anii 1950 se numara printre cele mai importante fabrici de scaune din lemn din Romania fiind specializata in productia de mobila din lemn masiv de esenta tare si mobilier curbat.
SC MOBIROM SA este producator de traditie de scaune si mese ,avand gama de produse destinata atat pentru HORECA (hoteluri ,restaurante, cafenele) baruri, pub-uri, pizzerii , cluburi, cofetarii cat si pietei domestice pentru : sufragerii,dormitoare, bucatarii.
Prin cele 3 sectii de productie pe care le detinem (sectia de scaune . sectia de mese si cea de mic mobilier)se pot asigura capacitati importante de productie.
Mobilierul este reprezentat de scaune si mese , scaune bucatarie,scaune sufragerie,scaune bar,tabureti bar,scaune balansoar, scaune curbate de tip Thonet, cuiere pom, mese bucatarie,restaurant,sufragerie extensibile.
De asemenea, realizam diferite modele de mese ,scaune Bistro si cuiere pom pastrand traditia in arta curbarii pentru bar si restaurant.
Toate produsele de mobila sunt realizate din lemn de fag si frasin , intr-o mare varietate coloristica si finisaje diferite.
Scaunele pot fi livrate fie cu sezut din lemn masiv,lemn stratificat , impletitura de papura sau cu tapiterii din materiale de cea mai buna calitate.
Designul modelelor noastre si acuratetea detaliilor de finisare satisfac o gama larga de gusturi si utilitati iar promptitudinea livrarilor precum si preturile competitive fac din societatea noastra partenerul ideal al afacerilor dumneavoastra.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate