AMERICASA SRL

Cluj Napoca, Cluj

Str. Octavian Goga nr. 29

Firme

Contacte - AMERICASA SRL

Telefon fix: 0721360669

Telefon mobil: 0721360669

Web: www.gardulmeu.ro/

Contact: Ciprian Sas

Firma Americasa este importator si distribuitor pentru sisteme de garduri si porti metalice, garduri si porti din PVC, accesorii si sisteme de automatizare porti, bariere auto, sisteme de pavare terase tip deck, alte produse pentru casa si gradina.

Gardurile metalice sunt produse de lideri europeni in domeniul imprejmuirilor si securitatii si au o durata de viata mare garantata prin procesul de fabricatie ce include galvanizarea si plastifierea. HERAS BV si HERAS ADRONIT GMBH fac parte din HERAS International, lider european in domeniul securitatii, al imprejmuirilor industriale si rezidentiale. Compania produce toata gama de sisteme de imprejmuire incepind de la panouri rigide dublu fir 2D, panouri bordurate 3D, panouri speciale, panouri pentru aplicatii comerciale si civile, sisteme de porti, bariere de acces, turnicheti, sisteme de inalta securitate, toate aceste produse fiind la cele mai inalte standarde de calitate si durabilitate. Heras este membru EPPA (European Perimeter Protection Association).

Gardul din pvc sau gardul american este un sistem de garduri din PVC, produs ce are o durata de viata de peste 30 de ani, rezistenta la temperaturi extreme, nu are costuri de intretinere in comparatie cu alte tipuri de garduri, cum ar fi gardul de lemn sau cel de fier forjat.

De asemenea importam si distribuim pardoseala din PVC, tip deck, cu aceleasi proprietati longevive, aspectuos si practic, usor de instalat.

Vezi toate ofertele companiei
Tag: terase
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

Tigla ceramica

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate