TERMOLAND SERVICE

Galati

Contacte - TERMOLAND SERVICE

Telefon fix: 0236430182

Fax: 0236430182

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei TERMOLAND SERVICE

TERMOLAND Service a fost infiintata in 2007 in Galati, oferind o gama larga de echipamente si materiale pentru instalatii de incalzire, climatizare si gaze la un standard de calitate ridicat.In 2008 s-au deschis 2 puncte de lucru:-sediu: Str. I.L. Caragiale, nr. 47-magazin: Str. Brailei, nr. 82, Bl. BR4C parter.
De atunci si pana in prezent firma s-a extins, ajungand astazi sa faca distributie si service in mai multe judete: Galati, Braila, Tulcea, Vaslui, Buzau, Vrancea.
Consecventa principiilor initiale, Termoland Service si-a extins constant gama de articole ajungand astazi sa ofere peste 5000 de articole ce acopera in totalitate nevoileclientilor sai, devenind lider pe piata specifica din Romania, pozitie consolidata si de reteaua de service cu acoperire nationala.
Domeniul de activitate al firmei este vast, cuprinzand comercializare de produse si echipamente pentru:
1. climatizare;
2. ventilatie;
3. sisteme de incalzire;
4. alimentari cu apa;
5. articole sanitare;
6. instalatii de gaz;
7. service pentru produse comercializare;
8. consultanta tehnica pentru instalatii.
Prin insasi activitatea sa Termoland Service se afla intr-o permanenta incercare de a oferi solutii complete si produse novatoare conforme cu ultimele tendinte international

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate