TRANZACTII IMOBILIARE ONLINE

Cluj-Napoca, Cluj

dorob

Contacte - TRANZACTII IMOBILIARE ONLINE

Telefon mobil: 0724034269

Contact: Bianca

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei TRANZACTII IMOBILIARE ONLINE

Tranzactiiimobiliareonline este primul sistem de vanzari imobiliare pe internet, locul unde vinzi si cumperi proprietati FARA INTERMEDIARI, FARA COMISION ... DIRECT DE LA PROPRIETAR!!!

Sistemul de publicitate imobiliara on line este foarte raspandit in SUA, CANADA si EUROPA si se numeste FSBO, prescurtarea de la "for sale by owner", care se traduce "de vanzare direct de la proprietari".

Acest serviciu reprezinta cea mai eficienta si economica modalitate de a realiza o tranzactie imobiliara intr-un timp cat mai scurt, in conditii de maxima siguranta la cel mai avantajos pret atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.

Stiind ca 75% din cei care azi isi cauta o casa apeleaza mai intai la internet pentru a o gasi, v-am pregatit un site usor de folosit, prin care va puteti promova proprietatea intr-un mod profesional, direct catre sutele de cumparatori interesati.

O fotografie face cat o mie de cuvinte... un anunt de mica publicitate in ziarele locale poate trece neobservat printre miile de alte anunturi. Situl nostru va ofera o prezentare complexa a proprietatii si zonei, incluzand fotografii profesionale, descrierea detaliata, pret si datele de contact ale proprietarului. In acest mod veti fi contactati doar de persoanele care sunt cu adevarat interesate de proprietate,evitand astfel vizitele si telefoanele inutile.
Prin sistemul nostru de vanzari directe,vanzatorii si cumparatorii au posibilitatea sa tranzactioneze proprietati fara intermediari,economisind astfel comisionul agentiilor intre 2 si 4%.
Ca si vanzator trebuie sa achiti doar o taxa de publicitate pentru a promova proprietatea ta in baza noastra de date, avand sansa de a fi vazut de mii de vizitatori. Iti oferim contorizarea permanenta a numarului de persoane care au vizionat oferta ta. Perioada de afisare este nelimitata,pana in momentul in care ne vei suna ca ai vandut imobilul.

Ca si cumparator ,ai sansa de a viziona on line,zeci, chiar sute de proprietati cu fotografii si descrierea detaliata a acestora, evitand astfel deplasari nedorite, salvand telefoane inutile, fara STRES, COMOD, instalat in fata calculatorului la tine acasa. Nu ai nici o obligatie fata de noi, poti contacta direct proprietarii, deoarece noi afisam neconditionat numerele de telefon ale acestora.

Intelegem ca timpul inseamna bani si este foarte pretios pentru voi, de aceea singurul lucru care il aveti de facut este sa ne contactati, de restul ne ocupam noi!!!

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate