RETUSDESIGN

Ploiesti, Prahova

Str. Aprodu Purice nr. 45

Firme

Contacte - RETUSDESIGN

Telefon fix: 0724203949

Telefon mobil: 0724282881

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei RETUSDESIGN

Retus Design va prezinta produse si solutii unice in domeniul amenajarilor.

Din gama constructiilor si amenajarilor exterioare recomandam garduri si ornamente de gradina din polietilena dura. Acestea sunt produse noi pe piata romaneasca, folosite pe scara larga in tari ca Olanda, Belgia, Germania, Austria, Turcia.
Produsul este o varianta mai economica si mai practica decat fierul forjat.
Gardurile si ornamentele au o paleta larga de utilizare: lucrarile edilitare ( delimitari de spatii publice, separatoare de sens, parcari, scuaruri, spatii de joaca, parcuri ) si lucrarile civile ( cladiri rezidentiale,hoteluri, vile, case de vacanta, terase, balustrade pentru balcoane, porti, foisoare).
Printre avantajele acestui produs mentionam pretul net inferior fierului forjat, montajul facil si rapid, lipsa necesitatii de intretinere ( nu corodeaza) .

Un alt domeniu in care functionam cu succes este amenajarea si utilarea spatiilor comerciale. Concepem proiectul, executam lucrarea (amenajare interioara), utilam spatiul.
Producem in serie cat si la comanda vitrine pentru expunere si rafturi din PAL, astfel putem raspunde solicitarilor de personalizare dintre cele mai variate.
Reteaua unica de importatori si parteneri creata de-a lungul timpului ne permite sa comercializam la preturi foarte competitive rafturi metalice , stendere, mese pentru casa de marcat, panouri slatwall si accesorii, sisteme prindere tip clema, sisteme de arhivare si depozitare, vitrine frigorifice.

Executam mobilier la comanda pentru casa si birou.

Vezi toate ofertele companiei
Tag: terase
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate