GARD VICTORIA VIC2002

72,28 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la RETUSDESIGN - Ploiesti

GARD VICTORIA VIC2002
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Astazi, cea mai mare problema intalnita la produsele din fier forjat folosit la gradini este coroziunea ca efect al umiditatii. Rugina pe suprafetele ornamentelor de fier forjat este greu de curatat datorita reliefului si adanciturilor, si astfel vopsirea nu este o solutie de lunga durata.
Problema coroziunii este remediata prin folosirea panourilor din polietilena , rezultatul fiind eliminarea vopsirii. Aceste panouri isi pastreaza conditia din momentul asamblarii pentru o perioada lunga de timp, fara a exista problema ruginirii. Ploaia nu face decat sa contribuie la curatarea panourilor.
Materialul brut folosit la fabricarea panourilor este polietilena tratata cu ultraviolete (UV). Tratamentul cu ultraviolete protejeaza polietilena bruta impotriva decolorarii provocate de soare, deformarii cauzate de diferentele de temperatura si casabilitatii. Vopseaua continuta in polietilena este aplicata prin intermediul injectoarelor la cald, atat din interior cat si din exterior, in mod uniform si complet. Daca sectionati panourile, veti observa ca atat interiorul cat si exteriorul sunt vopsite.
Conectarea panourilor se face prin intermediul tijelor metalice filetate cu diametrul 12 mm in doua sau trei puncte orizontal. Aceasta operatie confera rezistenta necesara produsului.

Avantajele acestui produs:
1. Nu trebuie vopsit sau intretinut
2. Este usor de asamblat
3. Este usor si nu genereaza incarcatura suplimentara cladirii
4. Confera aspect estetic cladirii
5. Poate fi la amenajarea vilelor, cartierelor rezidentiale, fabricilor, cladirilor publice, unitatilor militare, parcurilor municipale, gradinilor si curtilor, drumurilor publice.

Dimensiuni - 105x105 cm

Garantie - 10 ani

Contacte - RETUSDESIGN:

Telefon fix: 0724203949

Telefon mobil: 0724282881

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate