INOUT DESIGN

Constanta

Constanta

Firme

Contacte - INOUT DESIGN

Telefon fix: 0341449115

Telefon mobil: 0722543302

Contact: Andreea Cristea

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei INOUT DESIGN

InOut Design este o practica profesionala de design interior, care se angajeaza intr-o mare varietate de proiecte rezidentiale si comerciale de la conceptie la finalizare.
Misiunea noastra este aceea de a proiecta si crea spatii interioare ce reflecta si exprima cu entuziasm stilul individual si caracterul adevarat al fiecarui client.
InOut Design ofera servicii complete de amenajari interioare, design interior, proiectare, randari 3D , concept mobilier, optimizarea spatiului, consultanta de specialitate in design interior, asistenta si management de proiect, acvarii decorative marine, tapet de lux.
Cu un accent pus pe decoratiuni moderne InOut Design este in masura sa dezvolte un stil de amenajari interioare, folosiind idei si produse in tendinte, scopul nostru fiind sa ne ghidam clientii de la planul initial pe parcursul procesului de constructie pana la spatiului creat care face diferenta!
In premiera in Romania designul interior asociat cu spectacolul fascinant al lumii acvatice !
Inout Design recreeaza pentru tine imaginea spectaculoasa a lumii acvatice, amenajand in biroul sau in casa ta un acvariu natural plin de viata care te va incanta si care va fi perfect adaptat spatiului pe care il ai la dispozitie.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter