LIFE ART DISTRIBUTIE

Bîcu, Bucuresti

Calea București, nr. 2A, Sat Bâcu. Com. Joița,

Firme

Contacte - LIFE ART DISTRIBUTIE

Telefon fix: 0371142144

Telefon mobil: 0724070603

Contact: Alin Vasilescu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei LIFE ART DISTRIBUTIE

Suntem o firmă autohtonă, cu aproape 15 ani experiență în domeniul tratării aerului, oferind spre vânzare și închiriere produse de cea mai bună calitate, de la cei mai importanți producători germani din domeniu. Ne diferențiem prin inovație și soluții unice de tratare a aerului, fiind împărțiți în trei divizii: Lifeart Rentals (inchiriere soluții de dezumidificare în construcții și intervenții inundații), Lifeart Events (închiriere climatizare mobilă pentru evenimente) și Lifeart Shop (vânzare de produse de tratare a aerului pentru uz casnic și industrial). Suntem alegerea numarul 1 pentru clienți ca Primăria București, Institutul Cultural Român, Bog’Art, Erbașu, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film și alții. Echipa noastră tehnică asigură transportul, instalarea și funcționarea optimă a echipamentelor pe tot parcursul lucrărilor, prevenind orice neplăcere.

VIZIUNE: Vrem sa fim sursa cea mai competenta prin care romanii sa beneficieze de un aer curat, sanatos si proaspat la ei acasa si la locul de munca.

MISIUNE: Oferim romanilor solutii si servicii de tratare a aerului si control al umiditatii la cel mai inalt standard.

VALORI: Valorile echipei Life Art reflecta ce credem, ce promovam si ce traim.

Integritate - suntem corecti, sinceri, avem un comportament etic si suntem deschisi. Suntem de incredere si inspiram incredere.

Excelenta - incercam mereu sa depasim asteptarile si sa performam pentru clientii nostri.

Unitate - echipa se bazeaza pe comunicare, toleranta si ajutor, intr-un mediu placut si pozitiv, dar motivator si axat pe dezvoltare.

Responsabilitate sociala - promovam imbunatatirea calitatii vietii si protejarea mediului si constientizam oamenii de importanta acestora.

Impact pozitiv - dorim sa oferim nu doar simple servicii, ci adevarate experiente care sa aiba un impact pozitiv in vietile clientilor nostri.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate