ITAL ROM TECNO TRADES

Bucuresti

e. garleanu n 4

Firme

Contacte - ITAL ROM TECNO TRADES

Telefon fix: 0213200727

Telefon mobil: 0742220355

Fax: 0213200727

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ITAL ROM TECNO TRADES

Societatea noastra, prezenta pe piata romaneasca prin comercializarea de automacarale, telescopice, elevatoare si utilaje 4x4, a materialelor de constructii si a echipamentelor de protectie, a incheiat un acord in vederea promovarii in exclusivitate si a vanzarii in Romania a automacaralelor Locatelli, Marchetti, platforme aeriene Tecchio si a materialelor de constructie si echipament de protectie Comated.

Acordul include si prezenta la Bucuresti a personalului calificat pentru asistenta si intretinerea utilajelor.
Tecno Trades S.r.l. are ca obiect de activitate vanzarea, utilajelor de ridicare in general, masinilor industriale, de constructii, stradale si agricol, materialelor de constructie si echipament de protectie.
Societatea noastra vinde: macarale, stivuitoare, transpalet, platforme aeriene atat noi cat si second -hand, materiale de constructie si echipament de protectie, intotdeauna existente la sediul nostru intr-o gama larga.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate