Cutii postale din ... caramida

in Diverse

Material oferit de Kromston, importator de caramida aparenta klinker, parchet si pardoseli din pluta, lambriuri din pluta pentru perete, materiale pentru montaj si finisaj
 

 

 

Suntem intr-o cursa permanenta pentru marirea vitezei de comunicare si din ce in ce mai dependenti de internet ca unealta de comunicare. Uneori ajungem sa credem ca serviciul postal traditional va disparea in curand.
Totusi cei mai multi oameni inca au nevoie de cutii postale pentru facturile la utilitati, ziare, comunicari de la banca etc. Chiar daca pare un obiect nesemnificativ cutia postala poate fi transformata in obiect de arta. Pe piata romaneasca veti gasi nenumarate modele de cutii postale de la cele din tabla zincata pana la cele din inox sau fier forjat.

 

Daca inca nu ati gasit modelul potrivit sau daca doriti sa va personalizati cutia postala va propunem sa incercati s-o construiti singuri. Puteti construi o cutie postala unicat cu ajutorul caramizilor decorative klinker. O cutie postala din caramida klinker nu va fi o simpla cutie ci un adevarat moument.

 

Pentru a va oferi cateva idei cu privire la cutia postala pentru casa dumneavoastra mai jos sunt cateva imagini care va pot starni imaginatia. Inainte de inceperea executiei asigurati-va ca aveti avizele necesare pentru aceasta. Verificati eventualele retele de utilitati in zona de construit.

 

Cutii postale din caramida 1 Cutii postale din caramida 2
Cutii postale din caramida 3 Cutii postale din caramida 4
Speram ca imaginile va vor starni imaginatia si va dorim succes.

Mai multe detalii despre caramida decorativa klinker si aplicatiile ei veti gasi vizitand site-ul firmei Kromston.

Autor: Dan Fizedean

Sursa: Kromston.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!