Material oferit de Hamacuri.ro,
cea mai bogata oferta on-line de hamacuri.
Intre placerea de a oferi un cadou si timpul petrecut alegandu-l se nasc adesea o multime de intrebari: Ii va placea cadoul meu? Ii va fi folositor? Voi reusi sa gasesc ceva care sa nu coste mult, dar care sa reprezinte o adevarata surpriza si, in plus, sa fie de calitate? Bomboanele, ursuletii de plus si discurile muzicale vor ramane intotdeauna cadouri calde, de suflet, insa trebuie sa recunoastem ca sunt previzibile si un pic desuete, factorul surpriza fiind aproape zero. Noi va propunem pentru vara aceasta cadoul practic, estetic si foarte convenabil ca pret care va garanta un zambet de satisfactie pe chipul sarbatoritului dvs.:
hamacul.

Magazinul online
Hamacuri.ro va pune la dispozitie o gama larga de hamacuri pentru toate gusturile, varstele si buzunarele, impreuna cu suporturi si accesorii pentru aceste. De la hamacul single la hamacul kingsize, de la cel traditional pana la cel cu baston, la lounger sau hamacul scaun, de la hamacul pentru bebelus pana la cel pentru cuplurile de indragostiti sau pentru intreaga familie, pentru interior, terasa, gradina sau drumetii, magazinul nostru online vine in intampinarea dvs. cu multiple posibilitati pentru gasirea cadoului ideal. Pentru a va veni in ajutor in alegerea celui mai potrivit hamac, va oferim in continuare cateva informatii si sfaturi utile, urmate de un top al celor mai populare hamacuri din sezonul acesta.
Expertii ne invata ce trebuie sa stim despre un hamac
- Cu cat hamacul este mai mare, cu atat este mai confortabil.
- Pentru incepatori este indicat un hamac cu baston; pentru cunoscatori, unul traditional.
- Asezati-va inainte de a va intinde in hamac, apoi urcati picioarele si relaxati-va. Pentru hamacul scaun, trageti materialul cu ambele maini sub coapsele dvs., dupa care luati loc.
- Pozitionarea in hamacul clasic se face pe sensul diagonalei pentru a mentine spatele perfect drept.
- Hamacul pentru bebelus a fost creat sa imite confortul oferit de bratele mamei, dezvoltand in acelasi timp simtul de echilibru al copilului.
- Posibilitati de fixare a hamacului: in camera intre doi pereti, de un pat suprapus in camera copiilor, pe terasa, pe balcon, in gradina, de un balansoar, intre doi pomi, pe un suport special pentru hamac etc.
- Distanta dintre cele doua puncte de fixare ale unui hamac clasic ar trebui sa reprezinte intre 80%-90% din lungimea totala a hamacului. Hamacurile cu baston se instaleaza la 80-100 cm distanta de podea. Hamacurile clasice se instaleaza ideal la 150 cm distanta de podea. Pozitia cea mai joasa nu trebuie sa fie mai mica de 20 - 40 cm.
- Carligul incorporat in hamacul scaun permite invartirea acestuia fara a desira coarda, prelungind astfel viata hamacului.
TOP 8 cele mai populare hamacuri - primavara 2010