De ce sa apelezi la designeri de interior?

in Decoratiuni

Vizualizeaza putin toate spatiile superbe pe care le-ai gasit rasfoind reviste de design sau Pinterest si apoi gandeste-te cat de mult ti-ar placea ca acele spatii sa paraseasca suportul virtual si sa devina realitate, in casa ta. Ar fi frumos, nu e asa?

Daca vrei sa iti transformi casa trebuie sa stii de la inceput ca, pentru rezultate deosebite vei avea nevoie de ajutorul unui designer de interior.

Designeri de interior

Exista multe idei preconcepute ca designerii de interior sunt accesibili doar celebritatilor sau oamenilor extrem de instariti insa adevarul este ca oricine vrea sa investeasca in reamenajarea locuintei ar putea apela la ajutorul lor.

De ce sa colaborezi cu designeri de interior?

1. Economisesti bani

Contrar parerii populare, cu ajutorul unui designer economisesti bani. Desigur ca acel designer iti va cere o suma de bani pentru munca sa dar investitia aceasta este mult mai mica decat una ulterioara- cu ajutorul acestuia poti evita greseli care te pot costa mult.

2. Economisesti timp

Designerii de interior iti vor o lua o mare greutate de pe umeri. Nu va trebui sa te gandesti la toate detaliile, nu va trebui sa gestionezi eventualele crize si nu va trebui sa te gandesti constant la livrarea diferitelor produse, iar totul va fi gata la timp.

3. Analiza si bugetul

Acesta este un serviciu important pe care ti-l va oferi designerul. Iti va spune cum poate fi utilizat spatiul de care dispui, va gasi posibilele piese de mobilier ce pot fi pastrate si va realiza un plan de actiune.

Cu ajutorul acelui plan te vei asigura ca tot procesul de redecorare se incadreaza intr-un bugetul stablilit si include toate detaliile, inclusiv cele ce tin de diverse reparatii sau imbunatatiri.

Design interior dormitor

4. Resurse la indemana ta

Un specialist nu vine niciodata singur. Vine cu o echipa, cu contacte utile si cu furnizori mai putin cunoscuti publicului larg. Apeland la serviciile unui designer te asiguri ca vei avea resurse vaste la dispozitie. In plus, vei primi si consiliere in privinta materialelor cumparate, astfel incat sa economisesti bani si sa ai parte de o lucrare de calitate.

5. Wow!

Un spatiu decorat de designeri de interior este un spatiu care va cauza efectul WOW: oricine va vedea locuinta ta va reusi sa spuna doar atat. WOW! Pentru ca designerii sunt instruiti sa vada ceea ce noi nu vedem, sa foloseasca inteligent spatiul si mai ales, pentru ca stiu unde sa gaseasca piesele potrivite pentru casa ta. Nimic nu e lasat la voia intamplarii! Designerii stiu sa se joace cu culori astfel incat si cele mai indraznete combinatii sa arate incredibil!

Daca iti doresti ca locuinta ta sa fie desprinsa parca din imaginile de vis din reviste de specialitate, apeleaza cu incredere la serviciilor unui designer de interior!

Sursa: ZoneDeco.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!