GRATAR GRADINA STANDARD - PLACAT CU PIATRA POLIGONALA MARE

2898 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

GRATAR GRADINA STANDARD - PLACAT CU PIATRA POLIGONALA MARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Caracteristici:
Dimensiunile mari ale Gratarului de Gradina Standard Placat cu Piatra Poligonala permit prepararea unei cantitati mai mari de alimente in acelasi timp si dispune de un spatiu de depozitare generos in partea inferioara. Culorile naturale de gri kavala si galben-auriu ale pietrei naturale nefasonate imbraca un produs rezistent, realizat din beton armat, cu cupola de caramida ignifuga si livrat cu grila metalica inclusa, toate acestea asigurand durabilitatea si confortul.

Utilitate:
Gratarul este usor de folosit si, prin designul sau, se potriveste perfect in orice spatiu verde din apropierea casei, exteriorul invelit in piatra naturala conferind peisajului o nota rustica. Totodata, mancarea are un gust savuros, datorita temperaturii ridicate constante si a gratarului care face ca suprafata alimentelor sa se caramelizeze, in timp ce culoarea aurie a mancarii si mirosul de fum accentueaza si amplifica gustul natural al ingredientelor folosite.

Instructiuni de montare:
Se recomanda montarea gratarului pe o suprafata dreapta si folosirea unui adeziv termorezistent (Weber Super Flex) pentru asamblarea componentelor. La final, curatati suprafata montata si asteptati uscarea adezivului, minim 5 ore.
Instructiuni de utilizare:
Pentru utilizare, se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele pregatite, evitand schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate