ARDEZIE ROSIE WINE PERIATA 60 X 30 X 1 CM

120 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

ARDEZIE ROSIE WINE PERIATA 60 X 30 X 1 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ardezia rosie Wine cu finisaj periat, inseamna spectacol, vitalitate, versatilitate a€“ astazi fiind cea mai noua tendinta in materie de design ambiental. Importat exclusiv de PIATRAONLINE direct din Brazilia, produsul se remarca prin calitate superioara, diferit de restul materialelor similare existente in Romania. Se poate utiliza in placari exterioare sau interioare bazate pe concepte mai indraznete, novatoare.


Culoarea si rezistenta Ardeziei rosie Wine este aparte, recomandata datorita finisajului periat (antiderapant) in special pentru placari in bai, bucatarii, sufragerii, holuri etc., unde poate fi utilizata in placarile verticale de pereti sau obiecte de mobilier s.a, iar in cazul placarilor orizontale. In cazul placarilor exterioare, se intrebuinteaza la realizarea de garduri, fatade de cladiri, socluri, terase acoperite si semiacoperite, chenare in jurul cladirilor… Provocatoarea si rafinata, ardezia rosie Wine se adapteaza perfect in toate spatiile, fie ele private sau publice.


Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate