BONA MIX & FILL - CHIT PENTRU ROSTURI LA PARCHET -5

190,35 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la SC LT-TOP PARCHET SRL - Brasov

BONA MIX & FILL - CHIT PENTRU ROSTURI LA PARCHET -5
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Bona MIX & FILL este un produs ecologic de umplere a spatiului dintre imbinari la parchet.
Este destinat a fi amestecat cu rumegus de lemn de la slefuire, pentru a asigura umplerea tafturilor de la imbinari, pana la 2 mm latime si a altor defecte minore la podele din lemn si a asigura culoarea corespunzatoare.
Chitul ofera parchetarului posibilitatea de a lucra cu un sistem complet de finisare ecologic. Chitul Bona Mix & Fill poate fi folosit in combinatie cu toate lacurile pe baza de apa, lacuri tip "DD" (solvent) sau uleiuri Bona.

Caracteristici
BonaTech Mix & Fill este compatibil cu toate finisajele Bona (inclusiv ulei). Nu are solventi. Este anticoroziv. Umple rosturile dar nu se prelinge. Usor de slefuit. Asigura culoarea potrivita la rosturi. Este foarte slab mirositor. Nu este inflamabil. Nu este un produs periculos. Se usuca rapid.

Caracteristici tehnice:
Tip de agent de legatura: dispersie acrilica
Solvent: apa
Consum: Circa 1 litru/ 10mp. Asta depinde si de cantitatea/marimea tafturilor.
Uscare: Circa 20 minute la 20" C, 55% umiditate relativa pentru tafturi de 1 mm.
Acest timp se extinde cand tafturile umplute sunt mai adanci sau mai largi.
Marimea tafturilor: maximum 2 mm.
Ambalare: bidon de 5 l sau 1 l
Siguranta: neclasificat ca daunator, neinflamabil
Avertisment: A se feri de inghet.
Curatare: Uneltele se vor curata cu apa dupa utilizare.
Valabilitate: Cel putin 1 an de la data fabricatiei, in ambalajul original, nedesfacut.

Lucrari/Pregatire:
Suprafata ce trebuie umpluta trebuie sa fie curata, uscata si fara agenti de contaminare. La podelele existente la care ceara mai poate fi prezenta la imbinari, trebuie urmate toate etapele necesare indepartarii complete a contaminarii. Atat podelelor noi cat si celor vechi trebuie sa li se aplice o slefuire finala cu un abraziv de granulatie 100-120. Rumegusul de la aceasta slefuire se va pastra.

Aplicare
Bona Mix & Fill va fi agitat bine in bidon inainte de utilizare. Va fi amestecat cu rumegusul pastrat pana se obtine o textura corespunzatoare (ca o smantana mai groasa) pentru a putea fi aplicat cu spaclul metalic. Acest amestec va fi apoi aplicat de-a lungul intregii suprafete a podelei. Daca pe parcurs pasta devine mai groasa, se mai adauga Mix & Fill. Imbinarile cu tafturi mai mari vor avea nevoie de aplicari suplimentare. Mix & Fill nu se preteaza pentru tafturi mai mari de 2 mm. Temperatura incaperii nu trebuie sa coboare sub 13 C in timpul aplicarii si uscarii. Dupa ce chitul Mix & Fill s-a uscat, suprafata podelei se va slefui pana la lemnul curat, folosind un abraziv de granulatie 100-120 si, daca este necesar, se va folosi discul special de slefuit Bona Sand Scrad (pad cu aripioare). Podeaua se va finisa apoi folosind tacuri sau uleiuri Bona.

Producator: BONA KEMIAB - SUEDIA
Informatiile de mai sus sunt obtinute in urma numeroaselor teste de laborator si practice. Datorita faptului ca produsul poate fi folosit in conditii care nu sunt sub controlul nostru direct, noi nu putem decat sa garantam calitatea produsului si nu punerea sa in opera.

Contacte - SC LT-TOP PARCHET SRL:

Telefon fix: 0745164389

Telefon mobil: 0745164389

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate