Ne pregatim de vara! Cum ne amenajam gradina si terasa pentru acest sezon?

in Decoratiuni

Material oferit de Interior Store, singura companie ce pune la dispozitia clientilor sai gama completa de servicii si produse pentru o locuinta perfecta.
 
Desi vremea nu este chiar perfecta inca pentru servirea cafelei de dimineata pe terasa locuintei, acesta este momentul perfect pentru inceperea amenajarii gradinei si teraselor. Ce se poarta in acest sezon? Ce mobilier alegem pentru terasele locuintei si ce accesorii?

 

 

Mobilierul pentru Terasa si Gradina

Sezonul de vara aduce noutati deosebite in ceea ce priveste mobilierul pentru terase si gradina. Forme noi, design non-conformist, materiale unice sunt cateva dintre tendintele acestui sezon.
Alegerea mobilierului pentru terasa si gradina trebuie facuta in functie de designul abordat in amenajarea acestora, de arhitectura locuintei Dvs., dar si de dimensiunile acestora.

 

Cum ne amenajam gradina si terasa modern Astfel, pentru o locuinta cu o arhitectura moderna, contemporana, sau high-tech puteti opta pentru un mobilier de terasa cu un design similar – cu forme non-conformiste, dar rafinate. Mobilierul realizat pe structura metalica, tapisat cu materiale speciale pentru extrior sunt o alegere perfecta pentru terasele moderne.
Recomandarile noastre: Sakura, Kolorado, Kokonut, Maia, Atmosphere, Ulah, Nido, Tunis, Rimini

 

O locuinta cu o arhitectura clasica, mediteraneana sau country va adaposti perfect pe terasele sale un mobilier exterior impletit din rattan, bambus sau fibre sintetice. Aflat in preferintele designerilor de cativa ani buni, mobilierul impletit ramane in atentia acestora si in acest sezon.

 

Cum ne amenajam gradina si terasa clasic Noile linii abordate de producatorii de mobilier impletit pentru exterior, aduc noilor colectii un plus de eleganta si rafinament – asigurand un design unic mobilierului si un nou aspect teraselor Dvs.
Alegerea mobilierului impletit, trebuie sa aiba in vedere mai multe aspecte, printre care: designul acestuia si materialul din care este realizat. In functie de aceste elemente variaza si pretul mobilierului. Daca vreti sa optati pentru un mobilier exclusivist, elegant si rafinat, alegeti impletiturile din bambus natural sau rattan.
Recomandarile noastre: Palmira, Modena, Sudan, Madeira, Samoa, Provance, Venezia, Bali

 

SPA-ul Exterior - Confort si Relaxare in gradina Dvs.

Un "must-have" al acestui sezon sunt SPA-urile pentru exterior. Creeaza o oaza de liniste, confort, relaxare si intimitate pentru familia ta cu cele mai noi, inovative, performante si rafinate Spa-uri pentru exterior.
Cum ne amenajam gradina si terasa Spa-urile de exterior sunt Spa-uri calde, create special pentru relaxare si distractie, dar si pentru mentinerea unei vieti sanatoase. Apa detine puterea de a revigora spiritul, de a implini sufletul, de a relaxa corpul si mintea Dvs.
Alegerea unui SPA exterior este una foarte importanta, acesta fiind o investitie pe termen lung, de care va veti bucura in fiecare sezon, dar in acelasi timp si o achizitie costisitoare. Beneficiile oferite de Spa-urile exterioare, dar si costurile acestora, sunt determinate de caracteristicile sale, de programele oferite, precum si de optiunile oferite de acesta.

 

Astfel, puteti opta pentru un SPA Home - cu o capacitate de 3 - 7 persoane, si incepand de la 900 l de apa, cu programe variate de hidromasaj, special create pentru relaxarea si distractia familiei Dvs, un SPA Professional, cu o capacitate de 3 – 7 persoane, cu programe multiple de hidromansaj si terapie SPA, create pentru terapiile SPA, sau un SPA Fitness, un model unic de mari dimensiuni, creat special pentru intretinerea corporala, terapii SPA si fitness; dar si pentru relaxare.
Recomandarile noastre: Dream Spa, Amore Bay, Dupree Bay, Lotus Bay, AquaFit

Autor: Ioana Tinca

Sursa: Interior Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!