Caramida - un decor durabil

in Decoratiuni

Material oferit de Kromston, importator de parchet si pardoseli din pluta, lambriuri din pluta pentru perete, izolatii termice si fonice din pluta, materiale pentru montaj si finisaj
 
Caramida este elementul de constructie cel mai vechi si cel mai apreciat.
O casa din caramida este mai mult decat un stil arhitectural este o reflectarea a personalitatii celor ce o locuiesc. Cu ajutorul caramizii puteti visa la orice model de casa, iar visul il puteti transforma intr-o experienta frumoasa de viata. Nu conteaza ce stil arhitectural preferati, caramida este solutia pentru individualitatea casei dumneavoastra.

 

 

Fatada din caramida Caramida ne ajuta sa ne simtim confortabil si sa ne simtim legati de ambientul exterior prin culorile deosebite care izvorasc chiar din natura: maroul pamantiu, ocrul luminos si plin de viata, albul pal ca o dimineata friguroasa de iarna, rosul inflacarat si intens sau rozul plin de romantismul si delicatetea trandafirilor.
Arta adevarata in producerea caramizilor decorative poate fi vazuta in varietatea mare de texturi si tratamente ale suprafetei, aspecte care reprezinta o apmprenta personala a fiecarui producator.
Nici un alt element de constructie nu ofera atatea posibilitati pentru realizarea unor efecte arhitecturale unice. Pot fi decorati peretii, incadrate ferestrele sau intrarile, pot fi create arcade, se pot personaliza semineele, aspectul fatadelor si gardurilor pot fi accentuate, aleile pot fi individualizate si toate acestea cu caramida care nu are concurenta cand ne gandim la o casa cu personalitate.

De ce caramida?
Fatada din caramida Caramida ne ofera totul intr-un camin: confort, frumusete durabila, stil, maiestrie si liniste sufleteasca. Mai mult caramida ne ofera stabilitate, constanta, siguranta, decor complet si valoare pentru viitor. De-a lungul secolelor caramida a fost aleasa ce cei care isi doreau case deosebite si case a caror valoare sa creasca in timp.
Atractia universala catre caramida vine din calitatilor ei incontestabile, calitati care sunt esentiale in constructia unei case deosebite. Decorul din caramida nu implica practic costuri de intretinere din partea proprietarilor. Caramida este rezistenta la umiditate, foc, insecte, daunatori si in acelasi timp ofera si o izolatie fonica si termica. Culoarea caramizii rezista in timp asa ca frumusetea casei se pastraze.
Caramida si-a dovedit fiabilitatea in toate regiunile climatice. Capacitatea sa de izolare termica si de reflectarea caldurii solare a facut sa fie potrivita atat pentru verile din sud cat si pentru iernile din nord. Mai mult caramida impiedica propagarea in interiorul casei a fluctuatiilor dramatice de temperatura externa, fluctuatii care ar afecta extrem de mult confortul celor din casa.
Caramida confera valoare pe termen lung cladirilor. Studiile arata ca in cazul vanzarii casele de caramida au preturi mai mari decat casele decorate cu alte materile. De asemenea caramida contribuie intr-o anumita masura si la scaderea costurilor utilitatilor si primelor de asigurare.
Si sa nu uitam ... caramida este frumoasa

Mai multe detalii despre caramida si aplicatiile ei veti gasi vizitand site-ul firmei Kromston.

Sursa: Kromston

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!