Incepe Targul National Imobiliar TNI, 24-26 mai 2024, Palatul Parlamentului

in Targuri si expozitii

Proprietati imobiliare de 7 MILIARDE € scoase la vanzare la TNI, oferte imobiliare la preturi speciale in capitala provincie si strainatate, reduceri la imobile ce cumuleaza 350 milioane €, solutii de creditare imobiliara si variante de eficientizare energetica a locuintei!

Targul National Imobiliar TNI

DESPRE SI PENTRU OAMENI!

Cel mai mare eveniment imobiliar dedicat persoanelor interesate de achizitii imobiliare in scop personal sau investitional incepe VINERI, 24 MAI, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, in Salile Unirii si Tache Ionescu. Targul National Imobiliar TNI are loc pana DUMINICA, 26 MAI, iar accesul se realizeaza prin Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuz 136 - statia Casa Academiei), vizitatorii ce se deplaseaza cu masina personala avand posibilitatea de a parca gratuit chiar in curtea interioara a Palatului Parlamentului!

Evenimentul, ajuns la a 36-a editie, este cea mai mare expozitie dedicata publicului larg, ce reuneste dezvoltatori de renume, agentii imobiliare din Romania si strainatate, institutii financiare si furnizori de servicii conexe segmentului real estate.

"Editia TNI ce are loc in perioada 24-26 mai reuneste 120 de proiecte si peste 100.000 de oferte imobiliare pentru toate gusturile, bugetele si nevoile: de la proprietati low cost, apartamente in blocuri cu regim mic de inaltime, apartamente premium in centrul si nordul capitalei, proprietati de tip boutique, case modulare, locuinte certificate Green Homes, case pe structura de lemn, vile la periferia capitalei, pana la penthouse-uri si oportunitati de investitii in tara, dar si in strainatate: Spania, Dubai si Zanzibar. Portofoliul de oferte imobiliare prezentat la eveniment este foarte variat, iar proprietatile scoase la vanzare la aceasta editie a targului TNI valoreaza cumulat peste 7 MILIARDE de Euro! Fiecare expozant participa la eveniment cu imobile la preturi speciale, iar daca vom calcula o reducere medie de doar 5%, suma totala a discounturilor si premiilor oferite in cadrul TNI atinge peste 350 MILIOANE euro! In plus, vizitatorii au acces in cadrul evenimentului si la servicii conexe segmentului imobiliar, cum ar fi panouri fotovoltaice, sisteme de filtrare, purificare al aerului si diverse solutii de a-ti transforma locuinta intr-una sustenabila din punct de vedere energetic", a declarat Cristina BERCEA, PR Manager al Targului National Imobiliar.

Programul de vizitare al targului imobiliar TNI este:

  • Vineri, 24 mai, : 10.00- 19.00
  • Sambata, 25 mai: 10.00- 19.00
  • Duminica, 26 mai: 10.00- 16.00
BILET INTRARE 20 RON sau ACCES GRATUIT pe baza Qr codului generat cu aplicatia TNI!

Vizitatorii Targului National Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile de eveniment la imobile cu preturi speciale si diverse bonusuri oferite de expozantii TNI. Printre acestea mentionam: 15.000€ reducere la vilele cu etaj din proiectul Villa Nova Residence, 2.000 EURO reducere la orice apartament din proiectul Crystal North, reducere de 10% din valoarea avansului pentru apartamentele din HILS Sunrise si HILS Titanium, bucatarie complet mobilata si utilata oferita cadou la plata unui avans de 80% pentru apartamentele din Oxy Residence 2, 500EURO reducere la casele pe structura de lemn Habitat-Bianca, reducere intre 5% si 10% pentru casele modulare Casa 4.0, reduceri intre 1.500 euro si 3.000 euro la studio-urile si apartamentele din Magnolia Urban Residence etc.

Iata cateva din companiile participante, institutiile financiare si proiectele imobiliare ce vor fi prezente in cadrul TNI: HILS, Victoria Homes, Maurer Imobiliare, Plaza Residence, Pajurei 3 Residence, Sud Rezidential, Nobis Gardens, Magnolia Urban Residence, Habitat Group Estate, Emax Real Estate Dubai, Ecovillas Otopeni, Epique Home, Siena Residence, Barrio Unirii, Imobiliare Dubai, Logicassa, Casa 4.0, The Residence 8 Balotesti, Casa Spania 24, Oxy Residence, BRD Groupe Societe Generale, Banca Transilvania, Unicredit Bank, Raiffeisen Bank, Vista Bank, CEC Bank, Credit 24H, Start Finance, Apulum 94, MetaWealth, Educev, Vulcan Residence, Nils Imobiliare, Astorium Life, My Home Residence, Cavar Residence, Habitat Odei Residence, Trust Expert, Habitat Ariesului, Teilor Park Residence, Postalionului Residence, Sunlight Residence, Northlight Residence, Skylight Residence, New Confort City, Bucurestii Noi, The Grand Kristal Residence City, Metalurgiei Park Residence, Confort Urban Park Residence, Brown Residence, Viva Residence, Galaxy Residence, Vienna Parkside Residence, Venus Residence, Family Residence Brancoveanu, Quantum Premium Modules Group, Intermobili Furniture, Avalon Romania, Adama Estate etc.

Cele mai accesibile locuinte noi prezentate in cadrul targului sunt amplasate in zona de Sud a Bucurestiului si fac parte din portofoliul agentiei SudRezidential.Cea mai ieftina garsoniera costa 40.280 euro, are 38mp si este amplasata in apropierea statiei de metrou Berceni, apartamentele cu 2 camere pornesc de la 60.900 euro, cele cu trei camere au preturi pornind de la 79.050 euro, iar apartamentele cu 4 camere au preturi de la 114.500 euro. Cea mai accesibila vila din cadrul targului poate fi cumparata cu pretul de 93.000 are 139 mp, 160mp teren si este amplasata in comuna Berceni.

TNI: Crestere de 14% a pretului mediu pentru imobile si tranzactii cu 50% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut!

Anul 2023 s-a incheiat intr-o nota optimista pe piata imobiliara, in luna decembrie a anului trecut inregistrandu-se cel mai ridicat numar de tranzactii imobiliare din ultimii 15 ani. Cel mai probabil romanii au grabit achizitia imobiliara pe care o aveau in plan si au plasat banii in imobiliare pana la terminarea anului, presati fiind de cresterea cotei minime de TVA pentru locuinte de la 5% la 9% pentru proprietatile cu o valoare de pana la 120.000 euro. Surprinzator este faptul ca interesul crescut pentru achizitia de proprietati a continuat insa si dupa implementarea modificarilor fiscale pe tot parcursul primului trimestru al anului 2024, acest lucru fiind confirmat si de datele Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), conform carora in luna aprilie a acestui an, la nivelul intregii tari s-au tranzactionat 15.168 de imobile, cu 50% mai mare comparativ cu luna aprilie a anului trecut. Nivelul crescut al cererii de locuinte inregistrat in ultima perioada si-a pus amprenta si asupra preturilor, astfel ca in luna aprilie s-a inregistrat la nivel national o majorare de 14% a pretului cerut pentru apartamente noi si vechi, ajungandu-se astfel la valoarea medie de 1904 euro/mp, conform celor mai recente date de pe Storia, platforma de imobiliare lansata de OLX ce sustine Targul National Imobiliar.

"Daca ne raportam la perioada ianuarie-martie 2024 versur ianuarie-martie 2023 am inregistrat o crestere procentuala de 112% in ceea ce priveste numarul de cereri de cumparare, dar si mai important numarul de tranzactii din ianuarie-martie 2024 versus ianuarie-martie 2023 a fost in crestere cu 123%. Aceste cresteri vin intr-un context in care TVA-ul a crescut anul trecut de la 5% la 9% si ne-am fi asteptat la o stagnare a vanzarilor, dar din fericire nu a fost asa, semn ca piata se normalizeaza incet, incet. Obiectiv vorbind numarul de tranzactii ar fi trebuit sa scada odata cu aceasta crestere de TVA, dar cred ca nevoia oamenilor pentru locuinte a devenit mai importanta decat frica de a se angaja intr-o tranzactie imobiliara. In anul precedent am observat o reticenta a oamenilor legata de achizitie si o credinta ca preturile vor mai scadea si din acest motiv multi au ales sa astepte. Din pacate pentru cumparatori si din fericire pentru stabilitatea pietei, preturile nu vor scadea in imobiliare, din contra vor inregistra cresteri din ce in ce mai accentuate, pe masura ce apetitul de cumparare va creste si mai mult.

Speranta si optimismul au revenit in randul cumparatorilor, care nu mai asteapta, pentru ca asteptarea nu le-a adus niciun beneficiu, din contra. Daca ne uitam si la economie, vedem ca PIB-ul Romaniei a ajuns in anul 2023, la cea mai mare valoare din istorie si anume de 320 miliarde euro. Daca economia creste si piata imobiliara va creste." declara Bogdan Ivan, Secretar General Urbanis si Manager departament Juridic SudRezidential

TNI: Portofoliu variat si preturi speciale pentru imobile aflate in constructie, finalizate, aflate la revanzare sau la inchiriere!

La editia targului imobiliar din perioada 24-26 mai vizitatorii pot gasi atat ansambluri rezidentiale noi aflate in faza de proiect, imobile aflate in diverse stadii de dezvoltare, cat si proprietati noi finalizate, disponibile pentru mutare imediata si toate la preturi speciale. De asemenea, vizitatorii TNI au acces si la proprietati aflate la revanzare sau la inchiriere prin intermediul agentiilor imobiliare prezente la eveniment.

HILS Development, dezvoltatorul cu un istoric de 19 ani in domeniul rezidential si 11.000 de locuinte construite si vandute in Bucuresti, va fi prezent in cadrul TNI cu 6 proiecte de mari dimensiuni finalizate si in curs de dezvoltare:

"Asteptam vizitatorii sa descopere comunitatea HILS ce cuprinde ansamblurile HILS Pallady, HILS Brauner, HILS Splai, HILS Sunrise, HILS Republica si HILS Titanium, de unde isi pot alege orice tip de apartament doresc, de la studio-uri, apartamente cu doua si trei camere, pana la duplexuri. De asemenea HILS Development ofera o multitudine de optiuni si cand vine vorba de stadiul proiectelor, astfel ca vizitatorii vor putea achizitiona apartamente gata de mutare, dar si apartamente in stadiul de receptie sau in constructie. La standul HILS Development, toti cei in cautare de o locuinta noua vor beneficia de oferte personalizate, facilitati exclusive si variante flexibile de achitare precum ratele la dezvoltator. Amintim ca dezvoltatorul suporta integral diferenta TVA de la 5% la 9% pentru toate unitatile achizitionate pana la finalul lunii iunie, iar cei ce achizitioneaza apartamente in proiectele HILS Sunrise si HILS Titanium vor beneficia de o reducere de 10% din valoarea avansului, oferta unica pe piata. In plus, exclusiv pentru vizitatorii TNI, HILS Development ofera o reducere suplimentara de 1000 euro la orice achizitie." a declarat Iulia Iana, Head of Marketing, HILS Development

TNI: Ofertare si creditare intr-un singur loc

In contextul dinamic al pietei imobiliare, accesul la solutii de finantare adecvate joaca un rol crucial in realizarea tranzactiilor imobiliare. Aceste solutii nu doar ca faciliteaza achizitiile, dar contribuie si la stabilitatea si dezvoltarea pietei pe termen lung. Pentru a veni in sprijinul cumparatorilor si a facilita tranzactiile imobiliare, in cadrul targului imobiliar din 24-26 mai de la Palatul Parlamentului, vizitatorii primesc consultanta financiara gratuita in vederea obtinerii de credite avantajoase de la reprezentantii: UniCredit Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, Vista Bank, Raiffeisen Bank, BRD- Groupe Societe Generale si Start Finance.

"BRD este unul dintre pionierii produselor de credit ipotecar de pe piata romaneasca, iar gama Habitat este una dintre cele mai versatile in materie de adaptare la nevoile clientilor, atat in ceea ce priveste structura si nivelul costurilor, cat si sub aspectul flexibilitatii privind optiunile de rambursare. Pentru un credit in RON destinat achizitiei unui imobil, dobanda fixa timp de 3 ani porneste de la 5,55%, ulterior ea devine variabila si se calculeaza prin raportare la IRCC, la care se adauga o marja fixa de doar 2,29%. Clientii care incaseaza venitul in cont BRD, au un avans de minimum 20%, iar imobilul adus in garantie are clasa de eficienta energetica A, beneficiaza de cel mai mic nivel al dobanzii. De asemenea, BRD ofera varianta unica in piata a unei dobanzi fixe pe toata perioada de creditare: 6,75% pentru o durata maxima de 30 de ani, precum si varianta de dobanda variabila pe toata durata de creditare incepand de la IRCC+2,25%.Pentru ca suntem o banca atasata misiunii de a construi un viitor mai bun si mai sustenabil, cu mai putine emisii de dioxid de carbon si un impact redus asupra mediului inconjurator, contribuim concret la acest obiectiv prin intermediul unei game cuprinzatoare de credite verzi. Creditul Habitat Verde are o dobanda variabila pe toata durata creditului care porneste de la IRCC + 2,15%. BRD ofera, de asemenea, si o varianta cu 5,45% dobanda fixa in primii 3 ani, urmata de dobanda variabila, calculata in functie de indicele IRCC (IRCC + 2,19%).Suplimentar, le oferim clientilor posibilitatea de a accesa o suma de maximum 20% din valoarea creditului pentru acoperirea unor cheltuieli legate de investitia imobiliara, cum sunt cheltuielile notariale. Un argument in plus in favoarea ofertei Habitat de la BRD este si faptul ca evaluarea imobilului este gratuita pentru client, costul fiind suportat de catre banca", a spus Anca Nutiu, Director Executiv Retail, BRD Groupe Societe Generale.

TNI: Spania- preferata pentru investitii imobiliare! Preturi intre 145.000€ si 5 milioane€

In ultimii ani, Spania a devenit una dintre destinatiile europene preferate pentru investitiile imobiliare ale strainilor din intreaga lume, datorita beneficiilor sale diverse si a climatului prielnic, iar romanii sunt printre cei care cumpara cele mai multe proprietati in aceasta tara.

Din acest considerent, editia targului imobiliar din 24-26 mai reuneste si oportunitati de investitii in Spania, mai exact in Costa Blanca si Costa del Sol.

"Interesul pentru achizitii in zonele de coasta ale Spaniei si in marile orase este in continua crestere, alimentat de cererea ridicata pentru locuinte la plaja, apartamente in orase cosmopolite si vile luxoase in zonele exclusiviste.Tendintele actuale arata ca investitotii straini prefera proprietati care sa ofere atat confort si stil de viata, cat si potential de crestere a investitiei. In ceea ce priveste preturile, acestea sunt in general stabile sau in crestere moderata, ceea ce face investitia in proprietati imobiliare din Spania o optiune atractiva si sigura pe termen lung. Portofoliul agentiei Casa Spania 24 este vast si cuprinde proprietati cu preturi intre 145.000 euro si 5.000.000 euro, in functie de zona si tipul de imobil dorit. Avantajele achizitionarii unei proprietati prin intermediul agentiei noastre includ accesul la proprietati exclusiviste, asistenta personalizata pe intregul proces de achizitie si suport profesional din partea expertilor nostri in domeniul imobiliar. In plus, avem promotii speciale valabile pentru anumite proprietati din portofoliu." mentioneaza Popovici Dorina -Director General CASA SPANIA 24

TNI: Traiesti nu doar locuiesti

In prezent, cumparatorii manifesta o atentie sporita fata de diversele aspecte ale unei proprietati si acorda mai multa importanta atat spatiului interior, cat si celui exterior. Potrivit unui studiu realizat de Storia, 65% dintre romani au indicat cheltuieli neprevazute dupa achizitionarea unei locuinte.

"Inainte de achizitie, acestia si-ar fi dorit sa fie mai atenti la aspecte precum izolarea fonica si termica, la calitatea finisajelor si instalatiilor electrice sau sanitare, dar si la disponibilitatea locurilor de parcare in zona. Daca ne referim la spatiul exterior, atat cumparatorii cat si chiriasii au acces la platforma trai.storia.ro, pe care am dezvoltat-o tocmai pentru a oferi informatii esentiale despre traiul in diverse cartiere din Romania, dar si evaluari ale standardelor de viata. Platforma prezinta date obiective de la specialisti, dar si pareri subiective ale locuitorilor, oferind o viziune de ansamblu asupra bunastarii fiecarui cartier in parte.O mare parte dintre eforturile noastre sunt indreptate spre transparentizarea informatiilor necesare tuturor partilor implicate in tranzactiile imobiliare, de la cumparatori si chiriasi la proprietari, agenti si dezvoltatori, cu scopul de a-i sustine sa ia decizii imobiliare in cunostinta de cauza" a declarat Razvan Ceapa, Head of Operations Storia & OLX Imobiliare.

TNI: Proiecte imobiliare sustenabile din ce in ce mai apreciate de romani

In contextul unei constientizari crescute a impactului asupra mediului si a necesitatii de a adopta practici mai ecologice, proiectele rezidentiale sustenabile au devenit un trend major in industria imobiliara. Acest tip de proiecte nu numai ca raspund cerintelor de mediu, dar ofera si beneficii semnificative pentru locuitori, cum ar fi costuri mai mici de intretinere si un spatiu mai sanatos si mai confortabil.

"De peste 10 ani construim case eficiente energetic, verzi, pe piata rezidentiala din Romania si scopul nostru este sa aducem un plus de valoare caselor livrate prin implementarea unor tehnologii inovative ce au rolul de a creste calitatea vietii locuitorilor sai. Inovatia din proiectul Epique home Pipera pe care il prezentam la TNI se refera la faptul ca nu polueaza, complexul nu e racordat la gaze, casele nu au aer conditionat, folosim un sistem de racire pasiv prin ventiloconvectoare. Acestea se aerisesc singure prin recuperatoarele de caldura din fiecare camera, iar consumul energetic este mult redus prin materialele de calitate, ferestrele de ultima generatie, fiind case construite aproape de standardul de casa pasiva. Pe durata TNI, casele vor avea un discount special pentru cei ce vor semna o rezervare: 364.000 euro + tva, plus panouri fotovoltaice incluse, redus de la 372.500 euro + tva. Al doilea proiect pe care il prezentam vizitatorilor targului este Ecovillas Otopeni, unde fiecare casa are o pompa geotermala ce asigura incalzirea si apa calda. Este bazat pe acelasi concept de sustenabilitate si eficienta energetica, casele fiind dotate cu sistem de recuperare de caldura, smart home si prize masini electrice.Cei care vin la standul Ecovillas Company din cadrul Targului National Imobiliar vor primi un voucher cadou de 5000 de euro pe care il vor putea folosi luna aceasta pentru a beneficia de o reducere suplimentara din pretul casei. Locuintele tip duplex pornesc de la 213.000 euro+tva, iar cele individuale de la 250.000 euro+tva." a declarat Vlas Veaceslav, CEO Ecovillas Company

TNI- Concept revolutionar de apartmente, pentru nevoile reale ale clientilor

Intr-o piata competitiva, intelegerea cerintelor si preferintelor clientilor devine o prioritate, iar marii dezvoltatori imobiliari isi indreapta atentia catre adaptarea ofertei proprii la nevoile reale ale oamenilor. In acest context, Maurer Imobiliare, va prezenta vizitatorilor Targului National Imobiliar un concept nou de apartamente care promite sa revolutioneze modul in care percepem si utilizam spatiile in care traim si lucram.

"Prin integrarea conceptului inovator AddRest intr-o locuinta se va asigura, fara indoiala, utilitatea si functionalitatea tuturor incaperilor din apartament 24 de ore din 24, 7 zile din 7. AddComfort (patul mobil) reuseste sa transforme o singura incapere in doua camere, in timp ce Add Motion (peretele mobil) dubleaza si deschide spatiul din interiorul unui apartament. Toate proiectele aflate sub semnatura Maurer Imobiliare beneficiaza de acest UPGRADE fiind integrat conceptul Add Rest in cadrul apartamentelor dezvoltate de noi.

Apartamentele multifunctionale vin cu urmatoarele avantaje competitive de neegalat: confort fizic prin maximizarea spatiului din locuinta datorita patului mobil si imbunatatirea experienta de locuire intr-un spatiu nelimitat datorita peretilor .Standul Maurer Imobiliare din cadrul TNI va transpune in realitate intocmai un astfel de apartament multifunctional, iar vizitatorii standului nostru vor avea ocazia sa vada si sa simta utilitatea si functionalitate pe care o ofera conceptul inovator AddRest unui spatiu relativ limitat ca suprafata, 35 mp. Intrucat suntem siguri ca toti vizitatorii vor fi atrasi de caracterul inovator si designul atractiv al produsului AddMotion (patul mobil), acesta va fi oferit GRATUIT vizitatorilor standului nostru, la orice achizitie a unui apartament in cadrul proiectelor dezvoltate de Maurer Imobiliare" a declarat Cristina Tirea -Director Vanzari & Marketing Grup Maurer Imobiliare

TNI: Interes crescut pentru investitii imobiliare in zone exotice!

Romanii sunt atrasi de investitii in zone exotice, cautand oportunitati de a-si diversifica portofoliile si de a se bucura de avantajele oferite de pietele internationale de real estate. Destinatiile preferate includ locatii cu climat cald, peisaje spectaculoase. Pe langa potentialul de apreciere a valorii proprietatilor, romanii sunt atrasi si de beneficiile suplimentare precum regimurile fiscale favorabile si facilitatile de lux si standardele inalte de viata.

Andreea Popa, fondatoarea Emax Real Estate, prima companie care a implementat pe piata romaneasca ideea investitiilor imobiliare in Dubai a confirmat prezenta in cadrul editiei TNI din 24-26 mai si a pregatit vizitatorilor evenimentului multiple beneficii.

"Suntem reprezentantii legali ai celor mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite si punem la dispozitia clientilor nostri cele mai bune si profitabile oportunitati de investitie din sectorul imobiliar, asigurand si inchirierea proprietatii achizitionate dupa cumparare. Preturile imobilelor pornesc de la 250.000 euro cu plan de plata esalonat direct la dezvoltator, iar persoanele care rezerva pe durata evenimentului TNI beneficiaza de voucher de 2.500 de euro, reducerea avansului necesar pentru cumpararea proprietatii la doar 2% si excursie in Dubai cu bilete de avion si cazare incluse. Ca si noutatea in portofoliul de oferte Emax se afla acum si proprietati in Zanzibar, iar vizitatorii TNI vor avea acces la vile cu plaja privata la preturi incepand de la 400.000 euro, unde dezvoltatorii promit un randament anual de 15%." declara Andreea Popa, Founder & CEO Emax Real Estate

"Investitiile in proprietati imobiliare din Dubai au fost extrem de profitabile in ultimii ani, iar valoarea unei proprietati poate creste cu 30% pana la 100% in timp. Interesul romanilor pentru achizitii imobiliare in Dubai este in crestere, avand in vedere avantajele financiare pentru investitori, faptul ca nu exista taxe pe profit, pe proprietate, inchiriere sau revanzare, planurile de plata flexibile, preturi care incep de la 150.000 euro, faptul ca investitia este protejata de guvern, plata ratelor si dupa primirea cheilor, randamente ridicate ale chiriilor si posibilitatea de a detine proprietati pe viata. Investitiile inteligente in Dubai pot oferi un randament de peste 15% pe an - un lucru nemaiintalnit in lume. In consecinta, se prognozeaza ca cererea de proprietati va continua sa creasca in 2024, iar preturile proprietatilor s-au apreciat cu 20% in ultimul an." mentioneaza Mircea Branzei, Owner & Founder ImobiliareDubai.ro

TNI: Dezvoltarea de locuinte "Green Homes" ia amploare!

Vizitatorii TNI sunt invitati la standul dedicat "Green Homes" certified by Romania Green Building Council.

"Constatam o evolutie pozitiva, observand o crestere constanta a numarului dezvoltatorilor orientati spre construirea locuintelor sustenabile. In prezent, colaboram cu peste 65 de dezvoltatori si avem in portofoliu 17.500 de locuinte, fie certificate, fie in curs de certificare Green Homes. Valoarea totala a acestor locuinte depaseste 3,8 miliarde de euro. Acestea pot fi finantate prin credite verzi oferite de zece banci partenere, printre care se numara Raiffeisen Bank, Alpha Bank, BCR, Libra Bank, Vista Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, BRD, Procredit Bank si ING Bank. Mai mult, urmand succesul anterior al proiectului Smarter Finance for Families prin care programul Green Homes & Green Mortgages a fost extins in 17 tari, am demarat recent o noua initiativa la nivel european si international, denumita SMARTER finance for EU (SMARTER4EU). Obiectivul SMARTER4EU este de a cataliza certificarea proiectelor rezidentiale din intreaga Europa, cu scopul de a atinge o valoare de piata de 100 de miliarde euro. Aceste proiecte corespund sau chiar depasesc standardul de performanta stabilit de taxonomia europeana privind finantarile verzi, garantand astfel o performanta de mediu autentica si o guvernanta riguroasa. Acest program este sprijinit de Agentia Executive pentru Clima, Infrastructura si Mediu (CINEA) din cadrul Comisiei Europene, prin intermediul programului LIFE Clean Energy Transition." - Monica Ardeleanu, Director Executiv si de Cercetare, Romania Green Building Council.

Pentru detalii suplimentare si Lista de Participati la eveniment va invitam sa descarcati aplicatia de mobil TNI disponibila gratuit pentru Android si IOS.

Mai multe informatii: www.TargulNationalImobiliar.RO

Organizator: BDOBC Business Center

Partener International: National Association of REALTORS® (NAR)

Parteneri: EMAX Real Estate, Imobiliare Dubai, Exigent Unique Projects, BRD Groupe Societe Generale, Asociatia Brokerilor Imobiliari, Imobiliare.net

Eveniment realizat cu sprijinul: Imopedia.ro

Powered by: Storia

Eveniment recomandat de: Titirez si ImoPR

Parteneri Media: Anuntul.ro; Misiunea Casa; Daibau, Real Estate Magazin; Casa si gradina; Agerpres; Mediafax; Bursa Constructiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Arena Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Radar Imobiliar; Rezidential.net

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!