5 reguli de design interior pentru redecorarea locuintei

in Decoratiuni

Dupa ce ai trecut printr-o sesiune de redesign interior, probabil te intrebi de ce faci asta din nou, dar adevarul este ca indiferent cat de dificil este sa intorci o locuinta cu susul in jos, satisfactia de la final nu se compara cu absolut nimic. Dar pentru a face experienta mai suportabila si pentru a nu lasa miile de idei si optiuni pentru decoratiuni sa te copleseasca, iata 5 reguli de respectat pentru momentele cand design-ul interior iti bate la usa.

Design interior locuinte

Ofera spatiu pentru obiectele mari

Cele mai neplacute peisaje din locuintele aglomerate sunt cele in care un obiect foarte voluminos pare ca a vrut sa fie ascuns, se afla intr-un loc foarte inghesuit sau este in preajma unei gramezi de obiecte minuscule prin comparatie. Electronicele sau electrocasnicele pot dovedi aceasta particularitate. Langa o centrala Ariston Alteas One 35 kW se vor gasi mereu cateva obiecte de plastic, sertare, rafturi, obiecte de bucatarie poate.

Nu vei ajunge decat sa intri in apartamentul tau doar pentru a vedea cum toate obiectele se strang incet, incet in jurul centralei sau a mastii din lemn pe care ai construit-o pentru ca aceasta sa nu se vada. In mod contrar, nu ar trebui decat sa oferi spatiu unui dispozitiv de asemenea dimensiuni. Lasa-l sa se camufleze in camera.

Inaltimea o faci tu

Atunci cand inaltimea reprezinta o problema, poti oricand sa gasesti solutii foarte practice pentru a face distanta de la podea la tavan sa para mult mai mare decat este defapt. Deci, daca te-ai saturat de tavanul foarte jos, tine cont de faptul ca odata cu inaltimea tavanului, poti ajusta si inaltimea obiectelor din locuinta. Patul si salteaua pot fi asezate pe sol. Blaturile de birouri si mese pot fi si ele coborate cu 20-30 de centimetri mai jos.

In general, locuintele cu tavane joase sunt si construite astfel incat sa poti avea acest spatiu de customizare a obiectelor pe inaltimi si anvergura. Daca problema inaltimii nu poate fi rezolvata pur si simplu pentru ca esti o persoana foarte inalta, va trebui sa schimbi locuinta.

Foloseste o varietate de culori si forme

Este foarte vag sa vorbim despre cum ai putea sa folosesti mai multe culori si forme pentru design-ul locuintei tale, dar dificultatea scade si eficienta creste atunci cand aceste elemente nu au fost prezente pana acum in locuinta ta. Un sfat foarte bun pentru tinerii care au locuit mult timp in chirie sau pentru cei care nu au mai trecut printr-o renovare completa a apartamentului. Daca ai prea multe muchii, forme drepte sau unghiuri in apartamentul tau, incearca sa adaugi un boiler 200 litri cu 2 serpentine la sistemul de incalzire. Forma lui cilindrica va crea un echilibru.

Acesta este doar un exemplu pentru cum te poti juca cu formele din locuinta ta. Poti face acest lucru cu toate obiectele din apartament si cu toate obiectele pe care le detii.

Concluzie

Data viitoare cand esti pe care sa incepi un proces de renovare, nu te lasa coplesit, in schimb incearca sa faci tot posibilul pentru a aduce rezultate placute si simple.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!