Producatori romani de mobila isi expun colectiile la Salone del Mobile Milano 2023

in Targuri si expozitii

Romania participa in perioada 18-23 aprilie 2023 la Salone del Mobile Milano, unul dintre cele mai importante evenimente din industria mobilei si a amenajarilor interioare, din Europa. Participarea Romaniei la evenimentul de la Milano este sponsorizata de Ministerul Antreprenoriatului si Turismului si organizata impreuna cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).

Romania la Salone del Mobile Milano 2023

Intr-un spatiu expozitional de 450 mp, 18 companii romanesti isi expun colectiile de mobilier si piese de design interior: Aesthetic Indesign, Carel Woodworks, Caro Jibou, Dis Prod, Ecomatrix, Ita Production, Lemn Prod Ex Com, M-Oliver Design, Montana Campeni, Newel Turning, Nordarin Prod Com, Plus Test, Pure Home Collections, Rivethel Guild, Simex, Solid Oak Expert, Spalli Collection si Szel Mob.

Firmele romanesti care participa la Salone del Mobile Milano 2023 isi prezinta creatiile speciale, care evidentiaza talentul si priceperea designerilor. Fie ca opteaza pentru stiluri clasice sau moderne, brandurile romanesti se remarca prin atentia la detalii, materialele de calitate si designul sofisticat. Participarea la Salone del Mobile Milano 2023 le ofera firmelor romanesti o platforma excelenta pentru atragerea atentiei cumparatorilor si a partenerilor internationali, contribuind totodata la consolidarea reputatiei industriei romanesti de mobila pe plan global. Brand-urile care expun in cadrul evenimentului se bucura de oportunitatea excelenta de a-si extinde reteaua de colaboratori in afara granitelor tarii. In acelasi timp, designerii prezenti au ocazia sa descopere tendinte ale pietei pentru anul urmator precum si directiile urmarite de cumparatori din intreaga lume in achizitia pieselor de mobilier si a obiectelor pentru design interior.

Informatiile acumulate cu ocazia evenimentului reprezinta o sursa valoroasa de inspiratie si cunoastere pentru dezvoltarea ulterioara a produselor si a serviciilor oferite de firmele prezente la targ. Asadar, efectele participarii firmelor romanesti la Salone del Mobile se concretizeaza in extinderea si modernizarea gamei de produse, precum si in cresterea exporturilor de mobilier. Totodata, Milano reprezinta locul ideal pentru afirmarea designerilor talentati, cu potential, care au sansa de a deveni vizibili pentru o lume intreaga.

Salone del Mobile Milano prezinta anual noutatile din sectorul de mobila si decoratiuni interioare. Toate produsele expuse raspund celor mai noi cerinte internationale din acest domeniu. Prezenta Romaniei la eveniment atesta alinierea designerilor romani la solicitarile actuale ale pietei si evidentiaza calitatea produselor fabricate. Prin colectiile expuse, firmele romanesti de mobilier reusesc sa atraga in fiecare an un numar impresionant de persoane in pavilionul amenajat.

Romania la Salone del Mobile Milano 2023 Romania la Salone del Mobile Milano 2023 Romania la Salone del Mobile Milano 2023 Romania la Salone del Mobile Milano 2023 Romania la Salone del Mobile Milano 2023

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!