3 sfaturi pentru alegerea parfumului in functie de note

in Recomandari

Parfumul potrivit te poate transforma intr-o prezenta stilata si carismatica, fie ca te pregatesti pentru o zi activa in oras sau pentru un eveniment fastuos, de seara. Atunci cand esti in cautarea aromelor care sa te puna in valoare, este esential sa acorzi o atentie sporita notelor ce creeaza arhitectura parfumului.

alegerea parfumului in functie de note

Sursa foto: Shutterstock

O combinatie bine echilibrata si potrivita ocaziei te va ajuta sa te simti increzator si pregatit de o noua provocare. In continuare, ti-am pregatit cateva sfaturi utile pentru ca tu sa descoperi aromele perfecte.

Alege un parfum fresh in zilele active si pline de energie

Daca ai un stil de viata activ si preferi sa fii mereu in miscare, nu trebuie sa-ti lipseasca din colectie parfumurile cu note proaspete si energizante. Indreapta-te catre produse cu arome de citrice, precum lamaie, portocala sau bergamota, si vei reusi sa iti mentii tonusul pe tot parcursul zilei. Spre exemplu, creatiile ce combina note de varf de lamaie cu arome indraznete de piper roz, precum Paco Rabbane Invictus Victory Eau de Parfum 100 ml , te vor ajuta sa fii mereu gata de actiune!

Tot din gama parfumurilor proaspete poti alege si produse cu note marine sau arome verzi, ideale pentru primavara si vara. Miresmele de ceai verde, muschi sau frunze proaspat culese nu iti vor oferi doar un plus de energie, ci si senzatia de libertate si relaxare.

Poarta un parfum floral atunci cand vrei sa te simti carismatic

Vrei sa iti pui in evidenta sarmul si latura sensibila? Alege un parfum cu note florale distinctive, precum cele de trandafir, iasomie, gardenie sau tuberoza. Aceste arome calde si elegante sunt ideale atunci cand vrei sa adopti un stil romantic. In plus, daca notele florale sunt pe gustul tau, ai la dispozitie o vastagama de parfumuri pentru barbati.

Indreapta-te catre note de levantica, geranium sau floare de portocal daca iti doresti o aroma intensa si echilibrata, care sa iti puna in valoare masculinitatea. Poti incerca, la fel de bine, si note de ierburi aromatice, precum salvie, rozmarin sau menta.

Bucura-te de note rafinate atunci cand mergi la un eveniment elegant

Parfumurile lemnoase, cu note de santal sau mosc sunt perfecte pentru o seara memorabila. Acestea pot oferi o aroma clasica si sofisticata, perfecta pentru un eveniment important. O cantitate mica deCarolina Herrera 212 VIP Black Eau de Parfum 100 mlaplicata la baza gatului si pe incheieturi va emana unparfum distinctiv si senzual, cu tonuri de absint, mosc si coaja de vanilie neagra, care nu te vor lasa sa treci neobservat.

Din categoria parfumurilor rafinate de seara, poti alege si creatii cu note orientale, precum scortisoara, orhidee sau boabe de tonka. Notele de piele sau chihlimbar sunt, de asemenea, o varianta inspirata pentru ocaziile speciale, de seara.

Tine cont de aceste recomandari si vei reusi sa iti gasesti parfumul preferat, care sa se potriveasca perfect ocaziei la care mergi. Ia in considerare durata de viata a produsului si nu uita ca aroma se dezvolta treptat. Initial vei descoperi notele de varf, iar incet se vor face simtite si cele de la centrul si baza parfumului. Poate fi de ajutor sa testezi cateva parfumuri diferite pentru a descoperi ce ti se potriveste!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!