6 lucruri de care sa tii cont atunci cand iti decorezi sufrageria

in Decoratiuni

Dupa ce ati ales mobilierul si schema de culori pentru living, este timpul sa adaugati cateva decoratiuni care vor face ca sufrageria sa se simta ca a dumneavoastra.

Poza living decorat

Alegerea decoratiunilor potrivite va intregi, impreuna cu mobila din living, aspectul camerei, oferind intregului spatiu o personalitate proprie.

Iata cateva idei de decorare a camerei de zi:

  • Adaugati obiecte de arta

Agatati cateva tablouri sau fotografii inramate pe pereti sau amplasati sculpturi in camera pentru a imprima putina personalitate in living. Luati in considerare alegerea unor piese ce complimenteaza schema de culori aleasa, pentru o estetica coerenta.

  • Plante

Nu numai ca plantele ofera aer proaspat si oxigen, dar adauga si o nota de verdeata in casa, precum si textura si profunzime decorului. Puteti amplasa plantele pe mese, pe rafturi sau le puteti atarna de pereti.

  • Expuneti mementourile cu insemnatate

Includeti in decorul camerei de zi obiecte semnificative pe care le-ati colectionat de-a lungul timpului, cum ar fi suveniruri din vacante sau de la ocazii speciale. Asezati aceste piese in vitrine de sticla sau in cutii de expunere pentru un punct focal unic, pe care toata lumea sa-l admire.

  • Agatati oglinzi

Oglinzile reflecta lumina si maresc vizual spatiul astfel incat spatiile mici par mai largi decat sunt. De asemenea, acestea adauga un element vizual interesant oricarei incaperi, creand un sentiment de profunzime si deschidere

  • Utilizati covoare

Covoarele aduc culoare, textura si caldura in orice spatiu de locuit, protejand in acelasi timp podelele din lemn de mobilierul greu si de uzura cotidiana.

Alegeti un covor care sa se integreze in schema de culori a livingului sau optati pentru o culoare contrastanta.

  • Incorporeaza texturi

Adaugati textura in camera prin incorporarea de diferite tesaturi in decor, de la pernele decorative si perdele la covoare pufoase sau decoratiuni din lemn ori marmura. Acest lucru va adauga dimensiune si va face spatiul mai primitor si personal.

Tinand cont de aceste idei simple de decorare, puteti face ca sufrageria dumneavostra. sa se simta ca acasa in cel mai scurt timp.

Nu va sfiiti sa experimentati cu diferite piese - la urma urmei, personalizarea spatiului de locuit este o parte din ceea ce il face atat de unic!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!