4 obiecte inedite de decor pentru locuinta

in Diverse

Persoanele extravagante care isi doresc sa iasa din tipare isi pot decora locuintele prin intermediul unor obiecte inedite, precum o cabina telefonica, un tablou cu un fotbalist, o cada freestanding amplasata in living ori o bicicleta cu rol de masa. In acest articol poti afla mai multe despre fiecare in parte.

Idei decor inedit pentru locuinte

1. Cabina telefonica

Acesta este un obiect de decor inedit pe care unii oameni l-au integrat in designul locuintelor lor. In special se merge pe o varianta rosie, inspirata din Londra. In mod obisnuit sunt integrate in living, intr-un colt, dar unii oameni le amplaseaza in zona de intrare.

Decor locuinta cabina telefonica

Cu siguranta o astfel de cabina telefonica va atrage toate privirile si va fi punctul de referinta de la care se poate porni cu toata amenajarea incaperii. O astfel de cabina costa in jur de 4 mii de lire sterline si poate fi comandata din Marea Britanie. Cei care sunt pasionati de cultura britanica si nu doresc sa plateasca aceasta suma pot folosi si tablouri cu celebrele cabine rosii. Pretul acestora este de cateva sute de lei. De asemenea, multi oameni apeleaza si la tablouri cu faimoasele autobuze din Londra.

2. Un tablou cu cel mai bun fotbalist din lume - Leo Messi

Fanii fotbalului pot merge pe o asemenea varianta. Iar Leo Messi este unul dintre cei mai iubiti fotbalisti ai momentului, dupa ce a avut o prestatie excelenta la Cupa Mondiala din Qatar si a reusit sa castige trofeul alaturi de nationala Argentinei. Mai mult, Messi are evolutii foarte bune si la PSG, alaturi de care isi propune sa castige trofeul Champions League in acest sezon. Iar starul lui PSG este si unul dintre favoritii la castigarea titlului de golgheter, potrivit cotelor la pariuri Liga Campionilor. Messi are cota 24.00 si este intrecut doar de Erling Haaland si Kylian Mbappe (ambii cu cota 2.75), Mohamed Salah (cota 4.50) si Mehdi Taremi (cota 21.00). Cat priveste pretul unui tablou cu Messi, in functie de complexitate si de dimensiuni, pretul acestuia poate fi de la cateva sute de lei pana la cateva mii de lei.

3. Cada freestanding in living

Decor locuinta cada free standing

Un concept aparut in urma cu cativa ani, in special in locuintele pentru inchiriat pe termen scurt. Acesta devine insa popular si in locuintele private. E recomandat insa ca aceasta cada sa fie amplasata daca locuinta are o priveliste superba spre exterior, spre mare sau un munte. De asemenea, e recomandat sa nu fie alte locuinte in jur, care sa poata privi in interior. De obicei, publicul tinta pentru astfel de amenajari este format din cupluri care nu au inca un copil. Pretul pentru o asemenea cada freestanding pleaca de la 2.500 de lei si poate ajunge pana la cateva zeci de mii de lei, in functie de design, producator si materialul din care este facuta.

4. O bicicleta

Bicicleta poate fi chiar si un obiect de decor pentru bucatarie ori zona de dining. De altfel, in magazinele de profil se gasesc si biciclete create pentru decor, inclusiv in tara noastra. Ele sunt adaptate in asa fel incat sa aiba si practicabilitate si sunt transformate si in masute. In locul picioarelor clasice, masa are roti si un suport in asa fel incat sa stea fixa. Iar peste sa si peste ghidon este amplasat blatul. Este un obiect de decor inedit pentru cei care isi doresc ceva special. Si iata ca bicicleta poate avea si un alt rol in afara celui care ne ajuta sa facem miscare si sa ne transportam dintr-un punct in altul.

Cotele publicate in acest articol pot suferi modificari in orice moment

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!