Ai nevoie de o pardoseala? Pardoseala flotanta este alegerea ideala! Iata de ce

in Constructii

Utilizata in special in procesul de amenajare a birourilor, salilor de spectacole si de conferinte, depozite, platouri de televiziune etc, pardoseala flotanta este utilizata din ce in ce mai mult in scop casnic. Avantajele oferite de catre utilizarea acestui tip de pardoseala face ca aceasta sa fie utilizata in foarte multe domenii de activitate. Pentru ca utilizarea acesteia sa ofere avantajele pentru care este achizitionata si utilizata trebuie cunoscute cat mai multe detalii despre aceasta si trebuie sa fie utilizata pardoseala flotanta care este realizata in cel mai profesionist mod cu putinta. Cu alte cuvinte, achizitionarea parodeselii nu trebuie sa fie realizata la intamplare pentru ca exista riscul achizitionarii uneia care din varii motive nu se poate ridica la nivelul asteptat.

Montaj pardoseala flotanta

Ce este pardoseala flotanta?

Fara a intra in prea multe detalii tehnice trebuie spus ca pardoseala flotanta este compusa din panouri modulare care sunt asamblate pe o sapa realizata in mod traditional. Pentru a putea fi utilizata in cat mai multe scopuri, pardoseala flotanta se imparte in doua categorii si anume:

1. Pardoseala flotanta de interior. Aceasta se poate monta in orice incapere indiferent de scopul acesteia.

2. Pardoseala flotanta de exterior. Evident, acest tip de pardoseala se poate utiliza pentru amenajarea spatiilor existente in exteriorul cladirilor.

Ambele tipuri de pardoseala au in componenta o varietate foarte mare de modele pentru a putea raspunde cererii care pe zi ce trece devine din ce in ce mai mare. Pentru ca aceasta sa poata fi pe placul celor care o achizitioneaza dar si pentru ca o astfel de achizitie sa se dovedeasca eficienta din punct de vedere financiar este necesar ca pardoseala sa fie realizata dintr-un material de cea mai buna calitate pentru ca aceasta sa poata fi utilizata pentru o perioada foarte lunga de timp. De asemenea, calitatea materialului din care este realizata pardoseala flotanta influenteaza modul in care aceasta arata din punct de vedere estetic. Asadar, exista suficiente motive pentru a putea achizitiona o pardoseala flotanta care este realizata dintr-un material premium.

Pardoseala flotanta interior

Avantajele oferite de catre pardoseala flotanta

Exista o serie de avantaje care stau la baza utilizarii acestui tip de pardoseala. Incet dar sigur aceste avantaje au facut ca pardoseala flotanta sa fie una dintre cele mai utilizate solutii atunci cand este necesara amenajarea pardoselii. Printre cele mai importante avantaje oferite de catre utilizarea acestui tip de pardoseala se afla urmatoarele:

  • Plasarea sub pardoseala a tuturor cablurilor care sunt necesare intr-o incapere. Prin utilizarea acestui tip de pardoseala nu va mai fi vizibil nici un cablu fie ca este vorba despre cablul de electricitate, de internet, telefonie fixa etc. Nu doar cablurile pot fi ascunse sub acest tip de pardoseala ci si alte obiecte de mici dimensiuni care desi sunt foarte utile sunt inestetice motiv pentru care trebuie sa fie mascate intr-un fel.
  • Tot ceea ce este ascuns sub pardoseala se poate accesa fara nici un fel de efort. Demontarea placilor care compun pardoseala flotanta este tot ceea ce trebuie facut pentru a putea ajunge la ceea ce este pozitionat sub pardoseala. Atat procesul de montare cat si cel de demontare a placilor care compun pardoseala flotanta se realizeaza foarte simplu si rapid. Acesta este un alt avantaj oferit de catre utilizarea acestui tip de pardoseala.
  • Dintre toate tipurile de pardoseli care pot fi utilizate, pardoseala flotanta ofera cea mai buna izolare fonica si termica. Este un detaliu foarte important mai ales pentru persoanele care doresc sa tina sub control cheltuielile generate de catre utilizarea sistemului de incalzire. Utilizand acest tip de pardoseala scade nivelul cheltuielilor generate de catre utilizarea sistemului de incalzire.
  • Durata de utilizare foarte mare. Modelele de pardoseala flotanta care sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate pot fi utilizate in cele mai bune conditii pentru o perioada foarte lunga de timp. Aceasta este cea mai importanta caracteristica care trebuie sa fie indeplinita de catre materialele care sunt utilizate in realizarea unei pardoseli indiferent de tipul acesteia.
  • Intretinerea acesteia nu necesita realizarea unui efort financiar sau fizic pentru ca aceasta se intretine foarte usor din toate punctele de vedere. Este un detaliu foarte important mai ales in cazul in care pardoseala este amplasata intr-o zona care este predispusa la murdarie.
  • In cazul in care este utilizata o pardoseala flotanta care este realizata dintr-un material premium ofera un aspect elegant.
Terasa pardoseala flotanta

Comanda din confortul casei tipul de pardoseala de care ai nevoie

Dezvoltarea mediului online face posibila utilizarea unui dispozitiv inteligent pentru a putea realiza achizitia dorita. Din fericire, achizitiile pot fi realizate si din confortul casei pentru ca tehnologia ne ofera niste avantaje la care in urma cu cativa ani de zile nici macar nu indrazneam sa visam.

Profesionalismul de care dau dovada specialistii care se ocupa cu realizarea pardoselii dar si cu comercializarea acesteia este unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie sa fie analizat pentru a putea achizitiona cea mai performanta si utila pardosea flotanta. Materialul din care este confectionata pardoseala dar si notorietatea de care se bucura atat cei care produc pardoseala cat si cei care o comercializeaza este un alt detaliu care trebuie sa fie analizat pentru a putea realiza o achizitie eficienta din toate punctele de vedere. Strangerea cat mai multor informatii reale cu privire la tot ceea ce presupune utilizarea pardoselii flotante este cel mai important sfat care trebuie sa fie respectat de catre clientii care doresc achizitionarea celui mai performant model de pardoseala flotanta.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!