Cum iti alegi blatul de bucatarie?

in Ghid Practic Casa

Multi dintre oameni isi aleg designul casei inspirandu-se atat din munca unor designeri de interior, precum si gandindu-se si la pragmatism si estetica. De altfel, exista printre acestia persoane care au invatat din experientele negative ale altora, si astfel se orienteaza catre elemente de mobilier de bucatarie cat mai functionale, durabile si estetice, care sa isi pastreze aspectul si utilitatea pentru mult timp. Daca si tu iti doresti sa faci o alegere informata si de care sa te bucuri pe termen lung, Prowest iti sta la dispozitie cu colectii impresionante de blaturi de bucatarie, care se vor remarca in orice combinatie de mobilier cu care rezonezi.

Alegere blat bucatarie

De ce sa optezi pentru un blat de quartz compozit sau de ceramica? In primult rand, daca ne referim la quartz, vom avea de castigat datorita calitatii superioare si a rezistentei dovedite in timp la caldura, zgarieturi, lovituri, socuri si alte actiuni care ar afecta in mod normal blaturile din materiale des intalnite in comert. Pe de alta parte, suprafata quartzului se pastreaza stralucitoare, in culori vii si fresh, ca in prima zi, chiar si dupa perioade lungi de actiune asupra lor. De asemenea, acestea se intretiun usor, se pastreaza curate pentru mai mult timp, lucru foarte important intr-un mediu atat de delicat precum bucataria, unde trebuie sa lucram atent pentru sanatatea noastra. Pe langa aceste avantaje, el se gaseste in numeroase culori si modele deosebit de versatile si usor de armonizat cu piesele de mobilier si designul unitar al bucatariei. La Prowest, recomandam o gama larga de astfel de variante din care poti alege, si anume Cimstone, care ofera numeroase nuante placute si suprafete lucioase, asa cum sunt blaturile BARENTS, din quartz compozit de culoare alba, LAPAZ, de culoare crem-maro, cu suprafata lucioasa pigmentata sau SAVANA, pe fond negru cu cristale de oglinda inserate. Deosebite sunt, de asemenea, si gamele Belenco, cu aspect marmorat sau Stone Italiana - Bianco Artico, din care se pot fabrica blaturi sau insule de bucatarie termorezistente. Optiunile sunt multiple, tu trebuie doar sa stii ce vrei si sa mergi pe ideea care da cel mai mult sens viitoarei tale bucatarii.

Blatul de ceramica portelanata este termorezistent 100% si se intretine foarte usor, are o estetica aparte, unica si expresiva, care va aduce plus valoare aspectului general al unei bucatarii. Daca vrei sa obtii un rezultatremarcabil, de calitate, apeleaza la specialisti cu experienta in domeniu, pentru consultanta si servicii impecabile. La Prowest, acestea iti sunt asigurate, fara exceptie, iar tu te poti inspira din modelele pe care ti le punem la dispozitie. Gama Callacata se prezinta cu striatii delicate, dispuse aparent la intamplare, incadrate de culori ce vor multumi cu succes pana si cele mai rafinate exigente. De asemenea, Ombra di Caravaggio, Sahara Noir sau Nero Marquina ies in evidenta prin indrazneala culorilor inchise, dar care se disting prin eleganta si luxul pe care il exprima.

Echipa Prowest te va ajuta sa iei cea mai buna decizie, oferindu-ti solutii complete si inteligente pentru orice tip de bucatarie, precum si servicii impecabile de consiliere, masuratori, livrare si montaj! Nu-ti face griji, blatul bucatariei tale va reusi sa dea acestei camere farmecul si functionalitatea ce i se cuvin!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!