Alege sa oferi un cadou inedit - tablou cu licheni

in Decoratiuni

Ineditul tablou cu licheni decorativi, muschi si plante stabilizate, fara mentenanta. O noua moda in materie de daruri. Pentru nasi, invatatoare, familie, casa noua, parinti, copii, bunici, sefi, colege sau colegi. De sarbatori, nasteri, zile onomastice, aniversari. Arata bine in decorul casei, cat si in cel al biroului. Realizate special pentru a fi oferite ca si cadou.

Tablouri licheni

Cu totii am avut, macar o data in viata, lipsa de inspiratie in alegerea surprizei pentru persoana draga. Sau poate ca ne-am simtit neputinciosi, pierzand timp alergand prin magazine si petrecand ore bune pe Internet. Si parca nimic nu ne inspira. Cadouri banale, obisnuite...majoritatea le aleg. Daca vrei sa iesi din tipare si sa fii diferit/a, un tablou cu licheni va fi, indiferent de ocazie, o alegere originala.

Potrivit in orice decor clasic, modern sau rustic, tabloul cu licheni aduce un plus de valoare incaperii, atat prin accesoriile naturale folosite – licheni decorativi, muschi stabilizati, flori naturale stabilizate), cat si prin coloritul spectaculos.

Ce este, mai exact, un tablou cu licheni

Un prim pas in realizarea unei decoratiuni cu licheni sau unor aranjamente cu licheni consta in utilizarea ramei sau a decorului dorit. Urmeaza aranjarea si lipirea lichenilor stabilizati, manual, in forme si culori diferite. Partea si mai buna este ca pot fi gasite o multitudine de modele cu diferite dimensiuni si culori care sa se asorteze sau sa creeze un contrast placut cu orice incapere. Este suficienta o simpla privire pentru a-ti da seama de originalitatea celor care il confectioneaza si de calitatea materialelor. Oricare dintre acesti licheni decorativi sunt pusi in valoare atat de rama tabloului, cat si de desenul interior sau restul materialelor aplicate pentru o eventuala infrumusetare de ansamblu.

Amintire frumoasa in timp

Un tablou cu licheni deosebit, realizat manual cu licheni decorativi si accesorii inedite, reprezinta cadoul ideal pentru orice ocazie. Este darul care va ramane o amintire frumoasa pentru foarte mult timp, durata sa de viata ajungand chiar si la 15 ani, fara a-si pierde din caracteristicile estetice. Tabloul cu licheni nu se demodeaza niciodata, este prietenos cu mediul inconjurator, iar varietatea de modele permite, oricand, achizitionarea cadoului potrivit ocaziei. Mai mult decat atat, el imbina latura estetica cu cateva efecte benefice pentru sanatate – purifica aerul, regleaza nivelul de umiditate, creste creativitatea si productivitatea – fiind considerat o solutie moderna si sanatoasa de design interior.

Decor superb, cu un minim de intretinere

Plantele din compozitia unei decoratiuni cu licheni sunt atat de usor de intretinut incat pot reprezenta cadoul perfect pentru orice colt verde de acasa ori de la birou. Spre deosebire de alte decoratiuni, lichenii au efect antistatic, ceea ce inseamna ca tin la distanta praful din incapere si nu trebuie stersi. Muschii si lichenii decorativi stabilizati din tablou nu necesita udare (isi preiau umiditatea din atmosfera) si lumina, fiind trecuti printr-un proces in care seva naturala a plantelor a fost inlocuita cu substante biodegradabile. Vorbim, asadar, de plante vii, dar care nu se mai dezvolta. Prin urmare, un tablou cu licheni decorativi este perfect inclusiv pentru persoanele care nu dispun de suficient timp sau vointa atunci cand vine vorba de ingrijirea unei plante.

AdryiArt este unul dintre locurile in care poti descoperi unele dintre cele mai speciale creatii in materie de aranjamente cu licheni, unice, handmade. Aici, arta este inspirata din natura, iar orice tablou cu licheni, unicat, lucrat manual cu materiale de cea mai buna calitate, poate fi personalizat dupa preferinte, oferind garantia satisfactiei 100% - atat pentru cumparator, cat si pentru persoana care il primeste in dar. Un cadou nou si totodata, un element versatil de design, ce aduce natura in interior si zambete pe chipul celor dragi.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!