Top 5 dispozitive care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta

in Recomandari

Daca abia te-ai mutat intr-o locuinta noua sau pur si simplu vrei sa faci un inventar al electrocasnicelor esentiale, afla din randurile urmatoare care sunt dispozitivele care nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie.

dispozitive care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta

Fiecare tip de ascensor are caracteristici proprii si este necesar sa facem diferenta intre ele. Asadar, iata care sunt tipurile de ascensoare, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.

Filtru de apa

Pentru ca preparatele pe care le gatesti sa aiba un gust deosebit, dar si pentru ca o consumi, apa ar trebui sa fie curata si alcalina. Din pacate, apa de la robinet este adesea dura, cu mult clor sau impuritati. De aceea, un filtru de apa cu osmoza inversa ar putea fi exact dispozitivul de care ai nevoie in bucatarie.

Filtrele de apa sunt ideale pentru curatarea apei de la robinet de bacterii, sedimente si mirosuri neplacute. Acestea pot fi montate direct la robinet, sub chiuveta sau deasupra, si trebuie inlocuite o data sau de doua ori pe an, in functie de model si de cat este de murdara apa. Astfel, te poti bucura zilnic de apa potabila de o calitate superioara, care isi pastreaza beneficiile si proprietatile.

Blender

Un blender multifunctional iti face viata mai usoara, scurtand timpul de pregatire al multor retete si lasandu-te, astfel, sa te ocupi de alte treburi. Uneori, un blender te poate ajuta sa gatesti feluri noi de bucate, pe care e mult mai greu sa le faci fara ajutorul unor dispozitive moderne.

Spre exemplu, poti prepara cu usurinta un sos, o supa crema sau mancare pasata pentru bebelusi. Dimineata, cand esti pe fuga si parca nu ai vrea sa mai faci nimic, s-ar putea totusi sa te razgandesti si sa arunci repede in blender cateva fructe si legume, pentru a te bucura de gustul energizant al unui smoothie.

Cantar electric

Cine gateste zilnic si adora sa experimenteze noi si noi retete, stie deja ca nu poti face acest lucru fara un cantar electric performant, care sa nu dea gres cand este vorba despre cele mai fine si mai pretentioase creme si sosuri. Un astfel de dispozitiv ocupa foarte putin loc, insa este util absolut de fiecare data cand gatesti un preparat nou, cu o dificultate crescuta.

Mixer cu bol

Indiferent ca il vei folosi cu bol sau fara (in cazul modelelor detasabile), un mixer performant este esential pentru prepararea celor mai bune dulciuri si copturi. Asigura-te ca mixerul dispune de multe accesorii si ustensile utile, precum: telul pentru baterea albusurilor, paleta de amestecare pentru fursecuri sau carligul pentru framantatul aluatului de cozonaci, paine sau pizza.

Filtru de cafea sau ceai

Cu totii vrem sa bem ceva cald dimineata, pentru a ne trezi si a ne energiza. Fie ca este vorba despre cafea sau ceai, un filtru te ajuta sa iti prepari rapid bautura preferata inainte de a te apuca de sarcinile de peste zi. Modelele moderne au chiar functii de programare si oprire automata, ceea ce inseamna ca te vei trezi direct cu ceasca de ceai sau cafea asteptandu-te sa o savurezi.

Dispozitivele electrice din bucatarie te pot ajuta foarte mult pentru a scurta timpul pe care il petreci gatind, avand, astfel, mai multa vreme de petrecut cu cei dragi sau facand ceea ce iti place. Alege intotdeauna dispozitivele cu un bun raport calitate-pret, pentru a te bucura de ele un timp indelungat!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!