Camere de supraveghere - Tu stii ce trebuie sa alegi pentru acasa?

in Ghid Practic Casa

Supravegherea locuintei devine o prioritate astazi, cand se pot intampla atatea lucruri nedorite. Intrari prin efractie, supravegherea bunului mers al lucrurilor atunci cand esti departe de casa, motivele pentru care poti avea nevoie sau poti dori instalarea unor camere de supraveghere in locuinta ta pot fi numeroase.

Camere de supraveghere

Dar stii ce alegeri sa faci atunci cand vine vorba de supravegherea locuintei? Care sunt cele mai bune camere in functie de nevoile pe care le ai? Ai nevoie de camere pentru interior sau pentru exterior? Cu ce specificatii? Iata mai jos cateva dintre informatiile care ti-ar putea fi extrem de utile in alegerea pe care urmeaza sa o faci.

Camere de supraveghere pentru interior sau exterior

Unul dintre primele lucruri de la care trebuie sa pornesti atunci cand doresti sa alegi varianta potrivita dintre modelele de camere de supraveghere existente pe piata este cel al necesitatilor de amplasare - ai nevoie de camere de supraveghere pentru interior sau pentru exterior? Poti alege dintre modelele de camere de supraveghere destinate utilizarii in interior sau special concepute pentru utilizarea in exterior, caracteristicile acestora fiind diferite - de exemplu, cele pentru exterior vor avea un grad de protectie IP mai mare pentru utilizare in conditii meteorologice nefavorabile decat cele de interior sau pot beneficia de protectie suplimentara antivandalizare.

Camere de supraveghere cu sau fara fir

De asemenea, pe langa aspectul utilizarii in interior sau in exterior, trebuie sa tii cont daca dispui de o sursa de alimentare pentru montarea acestora sau daca ai nevoie de camere supraveghere wireless pe care le conectezi pur si simplu la retea. Pe langa acest aspect, tine cont de faptul ca unele modele opteaza pentru un adaptor AC, in timp ce altele pot fi echipate cu baterie reincarcabila, ceea ce face ca utilizarea lor sa fie practica.

Calitatea inalta a imaginii, unul dintre cele mai importante aspecte

Pentru ca scopul lor este de a supraveghea buna desfasurare a lucrurilor, in cazul in care se intampla fapte nedorite devine absolut necesar sa poti observa detalii care pot rezolva anumite situatii sau care pot face diferenta. Astfel, calitatea imaginii devine unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le indeplineasca o camera de supraveghere buna. Din magazinul DABSTORE poti alege camere supraveghere care ofera performante inalte, a carora calitate a imaginii este deosebita, astfel incat utilitatea acestora sa fie crescuta. Poti alege camere a caror rezolutie video este de 1280x720 in modelele de baza sau care au o rezolutie de 340x2160, camere cu zoom optim de pana a 45x, cu zoom motorizat si cu o dimensiune a lentilei intre 1.8 mm si pana la 8-32 mm.

Alte aspecte importante pentru alegerea unor camere de supraveghere potrivite

Pentru ca utilizarea camerelor de supraveghere alese sa fie la cele mai inalte standarde de calitate si securitate, exista aspecte definitorii care pot face diferenta. Astfel, este important ca acestea sa fie prevazute cu sistem de detectare automat, insa trebuie sa ai grija la factorii care pot declansa acest sistem in mod prematur, precum si la modul de stocare a imaginilor. Daca imaginile vor fi stocate pe un card micro-SD, exista riscul sa ramai oricand fara ele, dar o stocare in cloud este intotdeauna avantajoasa.

In final, bugetul pe care il poti aloca achizitiei unui sistem de camere este, de asemenea, important. Facand o astfel de achizitie de pe dabstore.ro, ai garantia unor preturi avantajoase, iar cei 14 ani de experienta in supraveghere video te vor asigura de cea mai buna alegere pe care o poti face in acest sens, atat in ceea ce priveste calitatea produselor, cat si in ceea ce priveste profesionalismul in relatiile cu clientii.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!