Cum sa alegi un scaun pentru bucatarie sau sufragerie?

in Ghid Practic Casa

Scaunele de masa pentru bucatarie si sufragerie ar trebui sa fie, fara indoiala, nu numai confortabile, ci si frumoase. Deci, la ce ar trebui sa acordati atentie atunci cand le alegeti pentru a indeplini aceste criterii?

Scaune bucatarie si sufragerie

Confortul scaunelor de bucatarie si sufragerie

Un astfel de mobilier trebuie pur si simplu sa fie confortabil de utilizat, asa ca este esential sa acordati atentie dimensiunilor sale atunci cand il cumparati. Latimea, in special, este foarte importanta. Prin urmare,scaunul de bucatarie sau de luat masa ar trebui sa aiba un scaun de cel putin 38 cm, iar in cazul cotierelor suplimentare de pana la 45 cm. Cu toate acestea, este importanta adancimea, care ar trebui sa fie de aproximativ 40 cm, de asemenea pentru un confort maxim. In plus, este important ca scaunul de masa sa fie selectat pentru o anumita masa in ceea ce priveste inaltimea. Blatul nu trebuie sa fie prea aproape de scaun, deoarece este posibil sa nu fie posibil sa se ajunga complet la mobilier si, prin urmare, sa fie un scaun extrem de confortabil.

Aspectul practic nu este mai putin important

Un factor important este, in plus, ca scaunele de bucatarie si de sufragerie sa fie practice de utilizat. Prin urmare, merita sa ne gandim daca variantele tapitate functioneaza cu adevarat in bucatariile in care gatim mult si unde, de obicei, este mai dificil sa pastram lucrurile in ordine. Din acest motiv, scaunele de luat masa tapitate sunt alegerea potrivita pentru zonele de oaspeti. Petrecem ceva mai putin timp acolo si mancam mai rar. Ca urmare, scaunele pot fi putin mai reprezentative si decorative, in timp ce noi nu va trebui sa ne facem griji cu privire la murdarirea lor accidentala.

Aspectul scaunelor de bucatarie si de sufragerie

Cu toate acestea, problema aspectului este, de asemenea, importanta, iar alegerea depinde, desigur, de gustul individual. Din fericire, in magazine exista scaune din lemn, metal, tapitate si impletite, care pot fi alese strict pentru nevoile dumneavoastra, precum si pentru stilul care ni se potriveste cel mai bine.

Cumpararea de scaune pentru sufragerie si bucatarie este, evident, o decizie pentru anii urmatori. Prin urmare, este necesar sa acordam atentie nu numai aspectului lor, ci si aspectelor practice, care joaca un rol cu adevarat important in cazul lor.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!