MoveOut.ro - o companie dedicata serviciilor de mutari si transport mobila!

in Diverse

MoveOut.ro este o companie foarte experimentata din Romania care pune la dispozitia persoanelor private si la dispozitia companiilor interesate, servicii de o foarte buna calitate de mutari, relocari si transport mobila.

Mutari si transport mobila

Daca va aflati in situatia de a va muta locuinta sau sediul firmei sau daca urmeaza sa faceti in viitorul apropiat acest lucru, analizati oferta acestei companii cand timpul va permite.

Sunt cateva avantaje importante de care va puteti bucura!

Serviciile oferite de compania MoveOut.ro

MoveOut.ro nu este o companie aflata la inceput de drum. Este o companie cu foarte multa experienta care are o oferta in care sunt incluse toate tipurile de servicii care va pot fi de folos atunci cand veti decide sa va mutati in noua locuinta si in noul sediu de firma.

Mai precis, este vorba despre servicii profesionale de mutari firme Bucuresti, mutari sedii, locuinte si mutari internationale, de servicii de transport mobila intern si international, de servicii de depozitare, de mobila la comanda, servicii de debarasare si servicii de curatenie etc.

Toate aceste servicii sunt puse la dispozitia persoanelor interesate de relocari in orasul Bucuresti. Serviciile de transport sunt disponibile, insa, in orice localitate din tara precum si in orice localitate din strainatate.

Compania detine logistica necesara pentru a realiza serviciile de transport in orice localitate, practic. Este vorba despre masini de capacitate diferita si despre soferi experimentati care vor transporta cu grija lucrurile dumneavoastra.

De asemenea, aceeasi companie va ofera si o foarte avantajoasa polita de asigurare pentru lucrurile dumneavoastra, pentru intreaga perioada a transportului.

In situatia in care noua locatie nu este pregatita sa va primeasca bagajele, puteti solicita ajutor din partea aceleiasi companii pentru depozitarea lucrurilor, in conditii de securitate maxima. Depozitul firmei este dotat cu camere moderne de supraveghere video si este si pazit.

Depozitarea se poate realiza pe termen scurt sau lung, in functie de preferintele dumneavoastra.

De ce servicii aveti nevoie pentru relocarea locuintei?

Cel mai important este, pentru inceput, sa strangeti si sa ambalati toate lucrurile din vechea locuinta. Nu trebuie sa faceti dumneavoastra acest lucru, daca nu aveti timp suficient sau daca nu aveti rabdarea necesara. Compania detine personal bine instruit si foarte atent care va impacheta toate lucrurile, la fel de bine ca dumneavoastra. Apoi, tot ei le vor despacheta si le vor aseza la loc.

Toate materialele necesare pentru ambalare sunt oferite de catre companie: cutii de diferite tipuri si dimensiuni, folii de tip stretch sau folii cu bule de aer etc.

Sunt disponibile si serviciile de demontare si montare la loc mobila, serviciile de debarasare mobila daca nu mai este de folos cea veche, serviciile de debarasare moloz, precum si valoroasele servicii de curatenie.

Formati numarul de telefon postat pe site si solicitati consultanta gratuita din partea reprezentantului companiei. Tot acesta va va spune si care vor fi costurile si timpul de realizare pentru relocari locuinte. Oferta este interesanta si merita studiata cu atentie. Serviciilor pot fi contractate si individual, in functie de ceea ce aveti dumneavoastra nevoie in momentul mutarii efective.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!