Top 7 moduri de a-ti amenaja bucataria cu sticle decorative

in Ghid Practic Casa

Sticlele decorative sunt ideale pentru amenajarea interioara a locuintei, mai ales pentru spatiul bucatariei, in care poti depozita diverse lichide sau alimente de baza, astfel incat sa creezi un loc personalizat in care sa-ti faca placere sa petreci timpul.

amenajare bucatarie cu sticle decorative

Cu atat mai mult, sticlele decorative pot fi oferite cadou pentru zilele de nastere, sarbatori sau chiar marturii de nunta!

Daca iti doresti o bucatarie complet personalizata, care sa uimeasca toti musafirii care-ti calca pragul, atunci iata 7 moduri de a-ti amenaja incaperea cu sticle decorative practice si frumoase deopotriva!

Sticlele decorative: elemente de decor si functionalitate

Deoarece exista persoane cu dorinte, hobby-uri si cerinte diferite, vei gasi o gama extinsa de sticle decorative ce pot fi folosite pentru uzul casnic din bucatarie, precum umplerea acestora cu alimente de baza, lichide, muraturi, condimente etc, dar si pentru a fi folosite drept decoratiuni. Poti investi in sticle cu model simplu sau in forma de: masina, pistol, vioara, minge, pusca, camion, motocicleta, ciorchine de strugure etc.

Sticlele decorative cu impletituri de paie

Sticlele decorative cu impletituri de paie sunt specifice bucatariilor rurale, dar si caselor moderne care abordeaza un stil de amenajare interioara traditionala. Daca iti doresti autenticitate in spatiul bucatariei tale, atunci inlocuieste sticlele simple si cele din plastic cu sticle de diferite dimensiuni cu impletituri de paie. Acestea sunt excelente pentru a depozita bauturile alcoolice, dar si diferitele uleiuri si alte lichide necesare in bucatarie: otet, suc de rosii, sos de soia etc.

Recipiente pentru spalat vasele

Inlocuieste clasicele recipiente pentru detergentul de vase cu sticle decorative, astfel incat sa te bucuri de un design aparte. Alaturi de sticlele decorative vei avea nevoie de o pompa ce poate fi luata chiar de la flaconul produsul de curatat vesela. Iti va fi mult mai usor sa vezi cantitatea exacta de produs din recipient, asa ca vei sti numaidecat cand trebuie sa treci detergentul pe lista de cumparaturi!

Creeaza un spatiu intim si primitor

Sticlele decorative pot crea un ambient primitor, discret si intim cu ajutorul unor luminite cu LED. Alege modelul favorit de sticle si pune in acestea ghirlande de mici dimensiuni cu luminite, fie acestea intr-o singura culoare sau multicolore. Vor crea o atmosfer? aparte pentru bucatarie si iti pot oferi o stare optimista si festiva!

Creeaza sticle decorative personalizate

Investeste intr-un set de sticlute decorative transparente, cu modelele favorite si picteaza-le dupa bunul plac! Poti crea desene de sarbatoare, imagini care te binedispun sau chiar mesaje motivationale. Indiferent de ceea ce vrei sa desenezi, tine minte ca aceste sticle vor crea un decor aparte in bucataria ta!

Vaze din sticle decorative

De cate ori n-ai folosit un pahar inalt doar pentru ca nu aveai o vaza potrivita pentru buchetul de flori primit? Ei bine, alege sticlele decorative de diferite dimensiuni, astfel incat sa ai intotdeauna o vaza potrivita atunci cand este cazul: sticle intre 20 si 100 ml pentru ghiocei, zambile, branduse sau frezie, sticle de 150-500 ml pentru lalele, narcise, trandafiri sau sticle de peste 500 ml pentru florile inalte: orhidee, crin, bujori sau chiar pentru buchete florale.

Sticle decorative pentru vin

Alege sticlele decorative potrivite pentru vin ca te bucuri de un aspect personalizat al muncii tale! Fie ca vrei sa investesti in modele speciale, precum sticlele in forma de ciorchine de strugure, sau vrei sa creezi etichete speciale pentru vinul tau in sticle clasice, este important sa le pui pe acestea intr-un loc deosebit, precum un suport handmade sau cumparat pentru sticle de vin, astfel incat sa le poti admira ori de cate ori doresti, atat tu, dar si musafirii tai!

Descopera modelele favorite, dar si modurile practice prin care poti folosi sticlele decorative, indiferent de capacitatea acestora. Bucura-te de o bucatarie aparte si complet personalizata!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!