Acasa la Dragos Popa! Concept contemporan mixt cu o incursiune prin stilul glamour din Antichitate, intr-un Studio de 35 mp

in Decoratiuni

Una dintre cele mai atractive locuinte din Romania este pozitionata in Brasov. Artist, jurnalist si creator de continut pentru celebra platforma TikTok, Dragos Popa si-a achizitionat un studio in Brasov, care a fost amenajat cu mult bun gust.

Acasa la Dragos Popa

Studioul masoara 35 de metri patrati si se afla la mansarda unui imobil dintr-un cartier amplasat undeva la marginea orasului Brasov, intr-o zona linistita. Spatiul este alcatuit dintr-un hol, un living, o bucatarie si o terasa de 7 metri patrati, cu pereti inalti care ofera intimitate.

Living casa Dragos Popa

Investitia se regaseste acum intr-un concept contemporan mixt cu o incursiune prin stilul glamour al perioadei antice. Dragos Popa spune ca este tipul de casa spectacol, cu accente puternice si definita prin eleganta, unde orice persoana sau artist se va regasi.

Living casa Dragos Popa

"Conceptul casei este contemporan mixt cu o incursiune prin stilul glamour, asa cum am convenit cu artistul Marian Vasii, cel care m-a ajutat sa conturez acest proiect. Pornind de la baza antica si calatorind pana in prezent, s-a urmarit un echilibru fin si congruent. Consider ca este tipul de casa spectacol, cu accente puternice si definita prin eleganta, unde orice persoana sau artist se va regasi", a povestit Dragos Popa.

Piesa de rezistenta este o pictura inspirata din Antichitate, avand radacini in Pompei, vechiul oras roman ingropat sub cenusa vulcanului Vezuviu. Personajul desenat in stilul bizantin surprinde nuante din eleganta si rafinamentul nobilimii antice, intrucat oamenii de rand nu aveau picturi pe pereti, acestea fiind prezente doar in temple, palate si in cladiri oficiale. Stilul antic a fost adaptat prezentului, fiind conturata atmosfera punctului de inspiratie, iar apoi adusa in contemporan. Astfel, pictura sustine o punte intre timpuri, un liant intre Antichitate si perioada contemporana.

"Pictura aplicata direct pe suprafata unor caramizi specifice orasului Pompei, formeaza o punte spre atmosfera picturii murale si a mozaicului antic, acolo unde formele corporale pictate, poate ca nu aveau ca scop definirea unui sex, si asta pentru ca atat barbatii, cat si femeile din inalta societate purtau plete si podoabe", a mai adaugat Dragos Popa.

Investitia pentru amenajare (inclusiv finisajele si electrocasnicele), atinge aproximativ 10.000 de euro, iar conceptul de design este sub semnatura artistului Marian Vasii.

Dining casa Dragos Popa Dining casa Dragos Popa Living casa Dragos Popa Bucatarie casa Dragos Popa Baie casa Dragos Popa Baie casa Dragos Popa Balcon casa Dragos Popa

Sursa informatii si foto: Dragos Popa

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!