WPC sau cum revolutionezi amenajarea curtii?

in Constructii

Amenajarea curtii joaca un rol cheie in proiectul casei tale. Curtea este acel spatiu unde te relaxezi dupa o zi grea de munca sau petreci timp cu prietenii in weekend-urile de vara. Daca materialele sunt alese pe spranceana, aveti sanse mari ca la final sa obtineti tonuri elegante, rafinate si chiar ideea de mai mult spatiu.

WPC pentru amenajarea curtii

Probabil ca te-ai saturat de materialele clasice, greu de montat si care se degradeaza usor. Daca ai in plan sa iti amenajezi curtea vara aceasta, esti exact unde trebuie!

Ce este WPC?

Probabil ai mai auzit de acest produs pana acum. Hai sa clarificam impreuna aceasta abreviere. WPC = Wood Plastic Composite. Pe piata materialelor de constructii mai apare si sub denumirea de lemn compozit sau lemn plastifiat. Pe scurt, profilele WPC sunt un produs revolutionar pentru exterior care vine la pachet cu numeroase avantaje.

Compozitia este una interesanta si anume: peste 50% faina de lemn, deseuri de mase plastice si un amestec stabilizat impotriva radiatiilor UV, a mucegaiurilor si insectelor. Paleta de culori cuprinde nuante neutre ca wenge, maro roscat si gri.

WPC pentru amenajarea curtii

O data si gata

Adu-ti aminte cat stres si cat timp pierdeai aproape in fiecare an atunci cand erai nevoit sa vopsesti sau sa lacuiesti foisorul din curtea ta. Lemnul plastifiat este materialul care te face sa uiti definitiv de aceste activitati neplacute si costisitoare. WPC nu necesita vopsire, lacuire si nicio alta forma de protectie.

Este un produs practic care se monteaza usor fara niciun fel de batai de cap. Unde mai pui ca producatorul ofera 15 ani garantie pentru profilele de WPC.

Avantajele utilizarii profilelor WPC

Ei bine, acest tip de pardoseala a fost creata pentru a le face viata mai usoara utilizatorilor sai. Profilele din WPC nu isi modifica dimensiunile prin expunere la lumina, caldura sau frig. Practic, nu se mai dilata vara si nu se mai contracta iarna. Mai mult decat atat, gradul de rezistenta este extrem de inalt, iar tu vei uita definitiv de neplacerile cauzate de umiditate. WPC este un material ideal pentru zonele cu trafic greu, nu corodeaza, nu produce aschii, este un produs prietenos cu mediul si se poate intrebuinta pentru diferite proiecte.

Ce poti face cu WPC?

Wood Plastic Composite/ Lemnul plastifiat raspunde cu usurinta la mai multe nevoi, in functie de ceea ce isi doreste fiecare in parte. Concret, se poate folosi la fabricarea mobilierului urban, pentru garduri sau alte tipuri de imprejmuiri, podete, foisoare, pergole sau pontoane pentru barci.

De la clienti adunate

Unul dintre clientii Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro a ales sa isi faca un gard diferit. Acesta a ales profile WPC 102x20x4000 lucios. Rezultatul este prezentat in fotografia de mai jos.

WPC pentru amenajarea curtii

Stiu ca ti-am atras atentia. Un singur click te mai desparte de noul tau aliat. Acceseaza www.vindem-ieftin.ro , intra in legatura cu unul dintre consultantii nostri si in cel mai scurt timp profilele din WPC vor ajunge la tine.

Profilul WPC 100x20x4000 este doar unul dintre produsele care a ajuns deja in curtile multor romani. Tu ce mai astepti?

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!