Incepe primul targ imobiliar din ultimii 2 ani - Targul National Imobiliar TNI

in Targuri si expozitii

10-12 septembrie 2021, Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Prima editie a Targului National Imobiliar TNI organizata in ultimii 2 ani incepe VINERI, 10 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expozitia are loc pana duminica, 12 SEPTEMBRIE si reuneste peste 300 de profesionisti in imobiliare ce scot la vanzare locuinte noi si vechi, vile, case de vacanta, terenuri, spatii de birouri din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Valea Prahovei, Dubai, Spania si Cipru.

Targul National Imobiliar TNI 2021

"Editia Targului National Imobiliar TNI din 10-12 septembrie va fi una speciala pentru ca reprezinta prima expozitie de profil organizata dupa o pauza de 2 ani si marcheaza o schimbare de paradigma in piata. Cerintele si preferintele cumparatorilor de proprietati rezidentiale s-au schimbat, iar preturile materialelor de constructie au crescut semnificativ, influentand si preturile finale ale imobilelor. In acest context in care se inregistreaza o crestere a interesului pentru achizitia de locuinte proprii, targul imobiliar organizat in Bucuresti la Palatul Parlamentului vine in ajutorul publicului cu cele mai avantajoase oferte din piata.

Vizitatorii au acces in cadrul expozitiei la proprietati pe toate gusturile, bugetele si nevoile: apartamente premium in centrul capitalei, proprietati de tip boutique, imobile exclusive in nordul capitalei, apartamente low-budget, penthouse-uri, constructii pe structura metalica, case de vacanta la munte sau la mare si oportunitati de investitii in Dubai, Spania si Cipru.

Pentru ca siguranta si sanatatea vizitatorilor si expozantilor nostri este foarte importanta pentru noi, evenimentul este organizat cu respectarea tuturor masurilor legale de combatere si stopare a raspandirii Covid 19. Astfel, vizitare targului va fi similara cu o vizita la mall, fiind obligatorii: purtarea mastii de protectie, controlarea temperaturii la intrare si distantarea. In plus, am dezvoltat aplicatia de mobil TNI ce faciliteaza schimbul datelor de contact dintre vizitatori si expozanti rapid, sigur si fara contact direct, iar pentru ca aceasta editie TNI este speciala, accesul vizitatorilor la targul imobiliar se va face GRATUIT in baza QR codului generat de aplicatia de mobil TNI." declara Cristina BERCEA- PR Manager Targul National Imobiliar.

Brandul TNI este International si se bucura de increderea si sprijinul celor mai importante organizatii imobiliare din lume: NAR - National Association of REALTORS ® si CEPI-European Association of Real Estate Professions in calitate de Parteneri Internationali. Prin aceste colaborari ne dorim promovarea oportunitatilor de investitii in afara tarii si ridicarea standardelor pietei imobiliare din Romania la nivel international. NAR este asociatia fondata in 1908 ce deserveste mai mult de 1.500.000 de profesionisti imobiliari din Statele Unite si din intreaga lume, iar CEPI este organizatia internationala infiintata in Bruxelles in 1990 cu scopul de a sprijini tranzactiile imobiliare europene si transfrontaliere prin dezvoltarea activitatii profesionistilor imobiliari.

Cea de-a 31-a editie a TNI reuneste ansambluri rezidentiale in exclusivitate, lansari de proiecte imobiliare si un program de prezentari, CONFERINTE si networking dedicate specialistilor si publicul larg.

Pentru detalii despre editia TNI din 10-12 septembrie va invitam sa descarcati aplicatia de mobil TNI disponibila gratuita pentru Android si IOS. Mai multe informatii: Targul National Imobiliar TNI

Targul National Imobiliar TNI

Evenimentul de referinta al pietei imobiliare din Romania

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri Internationali: National Association of REALTORS® (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prime Realty Marbella, European Association of Real Estate Professions (CEPI)

Parteneri: Lac Straulesti Condominium, HILS Pallady Apartments, Imobiliare.ro

Powered by Imopedia.ro;

Eveniment realizat cu sprijinul: HomeZZ.ro

Parteneri Media: Titirez.ro; Storia.ro, Curierul National; Real Estate Magazin; Casa si gradina; Agerpres; Mediafax; Bursa Constructiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Arena Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro, Biano.ro etc.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!