Revigoreaza-ti bucataria cu produse inovatoare si practice

in Diverse

Bucataria este pentru multi incaperea favorita din casa, fiind locul ce defineste felul in care ne hranim si stilul de viata pe care il urmam, oferindu-ne posibilitatea de a ne exprima creativitatea si de a experimenta pentru a gasi meniuri gustoase si in acelasi timp sanatoase. Diferite trenduri noi apar in ultima vreme in materie de alimentatie, printre care si superalimentele sau regimul alimentar vegan sau raw-vegan, dar cand a fost ultima oara cand v-ati reimprospatat ustensilele din bucatarie cu echipamente moderne, inovatoare, care sa tina pasul cu regimurile si retetele nou descoperite?

Produse practice bucatarie

Chiar daca noile generatii nu-si mai petrec la fel de mult timp in bucatarie, parintii acestora inca o fac. Din acest motiv, o sa va prezentam cateva dintre produsele pentru bucatarie ce nu trebuie sa lipseasca din bucataria nimanui. Nu trebuie sa-ti faci griji nici pentru pretul lor, caci le poti gasi la promotie la Kaufland, care aduce produse de la branduri reputabile precum United Colors of Benetton, Switch On sau Leifheit la preturi accesibile.

Tigaia Wok

Tigaia Wok a facut inconjurul lumii in ultimii ani, devenind un accesoriu indispensabil pentru modul eficient in care permite prajirea legumelor si carnii. Materialul anti aderent al acestor tigai chinezesti si forma lor similara cu aceea a unui bol mai mare, permite alunecarea alimentelor in tigaie, nelipirea lor si prajirea uniforma si rapida a alimentelor. Desi, in aparenta, aceasta tigaie nu are nimic special in afara de forma sa adanca, orice bucatar infocat observa usurinta cu care se pot gati orice retete din bucataria asiatica si nu numai, mai ales atunci cand aceasta este folosita zi de zi.

Produse practice bucatarie

Colectorul de Resturi Alimentare

Colectorul de resturi alimentare reprezinta o solutie simpla la o problema omniprezenta in bucatarie. Acest recipient din plastic este un cos care se prinde de marginea mesei, permitandu-ti sa strangi reziduurile alimentare rezultate din taierea sau curatarea legumelor prin simpla lor impingere cu palma peste marginea mesei. Cu acest instrument simplu, dar foarte util, poti uita de culegerea cojilor de ceapa sau usturoi manual, una cate una, si poti elimina riscurile ca acestea sa cada pe jos, mentinandu-ti bucataria curata cu un efort minim.

Cosul tip Gratar pentru Cuptor

Cosul tip gratar pentru cuptor este indispensabil pentru toti cei ce isi doresc sa gateasca alimente gustoase, la cuptor, dar in acelasi timp mentinandu-si cuptorul si tavile curate si eliminand necesitatea de a folosi mult ulei in mancaruri. Astfel ai posibilitatea de a gati fara mult ulei, obtinand mancaruri crocante, ce vor sta la baza unui stil de viata sanatos si vor putea fi savurate la orice masa a zilei. Sub acest cos poti amplasa o tava in care sa se scurga reziduurile grase din ingredientele folosite, iar mancarea sa fie gatita si rumenita uniform, prin fluxul de aer al cuptorului, atat deasupra, cat si dedesubt. Un accesoriu atat de simplu iti creeaza numeroase posibilitati de a combina alimentele sanatos si gustos in bucataria ta.

Produse practice bucatarie

Curatatorul Electric pentru Legume

Curatarea legumelor este unul dintre aspectele bucatariei care consuma cel mai mult timp, o activitate rezervata in restaurantele profesioniste doar ajutoarelor de bucatari. Cu un astfel curatator electric pentru legume, te vei putea simti ca un adevarat chef profesionist, caci ti se va diminua semnificativ timpul petrecut curatand legume si pregatind ingredientele. Si toata energia ta va fi doar pentru gatitul in sine si perfectionarea retetelor, precum si pentru a gandi preparate complexe si exotice pentru cei dragi.

Produse practice bucatarie

Air Fryer

Nu in ultimul rand, Air Fryer-ul este fara indoiala robotul de bucatarie care a luat cu asalt bucatariile moderne occidentale. Air Fryer-ul (friteuza cu aer cald) este, in esenta, un mic cuptor cu inductie, cu un sistem puternic de ventilatie, ce permite prajirea alimentelor cu cantitati extrem de mici de ulei, sau chiar fara ulei, folosindu-se de fluxul puternic de aer din interiorul sau. Cu acest aparat, puteti gati mancaruri considerate grase si nesanatoase, precum cartofii prajiti sau fripturile, fara a folosi ulei, obtinand rezultate extrem de satisfacatoare si senzatia unui veritabil comfort-food, care este, in acelasi timp, sanatos si foarte putin caloric. Aproape orice reteta care poate fi gatita in tigaie sau la cuptor, cu cantitati semnificative de ulei, poate fi gatita intr-o friteuza cu aer, intr-un mod mult mai dietetic si sanatos, ceea ce face acest aparat indispensabil in bucataria fiecarui om care isi doreste sa se bucure de alimente gustoase si, in acelasi timp, sanatoase.

Produse practice bucatarie

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!