Tendinte in moda 2021: ce accesorii se poarta anul acesta?

in Recomandari

Vara lui 2021 e aproape, iar asta inseamna mult mai mult timp petrecut afara, in compania prietenilor si a familiei. Iar dupa atat de mult timp petrecut in izolare si distantare sociala, toata lumea isi doreste sa se bucure din nou de libertatile vietii fara restrictii, sa fie din nou in pas cu moda si sa se revada cu oamenii dragi.

Tendinte in moda 2021

Sursa foto: https://www.pexels.com/

Fie ca petreci timpul in gradina, la un gratar cu prietenii, fie ca pleci in concediu, cu siguranta si tu vrei sa scapi de hainele de casa, cu care ne-am obisnuit in pandemie. Anul acesta, mai mult ca oricand, accesoriile sunt in tendinte. Asa ca te invitam sa citesti acest articol, daca vrei sa fii la curent cu ultimele trenduri in moda.

1. Ochelarii de soare sunt nelipsiti

Dupa atata vreme in care nu a fost confortabil sa purtam ochelari de soare, din cauza mastilor, vara lui 2021 va fi numai despre ochelari de soare. Electrici, in culori vibrante, cu rame mari, ochelarii de soare sunt un accesoriu care nu ar trebui sa-ti lipseasca vara asta. Alege rame si lentile de calitate, de la branduri cunoscute, astfel incat ochii tai sa fie perfect protejati de razele UV. Una dintre tendintele anului 2021 in materie de ochelari de soare este sa renunti la lentilele fumurii sau reflectorizante si sa alegi unele mai transparente. Motivul? Dupa atata timp in care fetele noastre au fost acoperite de masti, ne dorim ochelari de soare cu lentile usor colorate, prin care sa se vada ochii. Alege nuante de bleu, piersica sau maro deschis si vei fi in pas cu tendintele.

2. Genti din materiale sustenabile

Trendul lui 2021 in materie de genti este sustenabilitatea. Multe branduri se orienteaza catre astfel de materiale, in special pentru gentile de plaja, tote bag-uri sau sacose de cumparaturi. Alege materiale precum bumbacul organic, inul sau sfoara pentru gentile pe care vrei sa le porti la piata, la plaja sau la un picinic in parc. Pentru tinutele de birou sau shopping, opteaza pentru materiale clasice, precum pielea. Anul acesta se poarta modele cu toarte mari, cross body sau rucsacuri. Pentru o varietate mare de modele poti alege dintre versatilele genti si posete Michael Kors de dama.

3. Incaltamintea trebuie sa fie cat mai comoda

Cand vine vorba despre incaltaminte, 2021 inseamna relaxare si comoditate. Nu vei vedea in revistele de moda recomandari pentru tocuri cui sau pantofi stiletto. Dimpotriva, in tendinte sunt pantofii cu talpa joasa sau chiar papucii. Exista acum nenumarate modele de papuci foarte la moda, care pun accentul pe comoditate. Totusi nu e indicat sa mergi la birou in papuci flip-flop. Pentru tinutele mai pretentioase, designerii propun sandalele cu platforma. Puncteaza la capitolul eleganta, insa raman in continuare in trendul comoditatii.

4. Masca de designer

Desi momentan nu mai trebuie sa purtam masti in aer liber, restrictiile s-ar putea intoarce, iar masca ramane un accesoriu nelipsit in 2021. De aceea, multi specialisti in fashion sunt de parere ca ar trebui sa renuntam la mastile medicale care nu pot fi reciclate foarte usor si sa ne orientam catre masti produse de designeri locali sau internationali. In acest fel, consumam mai putine masti si putem alege modele mai expresive care ne scot din anonimat.

5. Termosul de cafea sau sticla cu apa

Tot despre sustenabilitate este si aceasta tendinta care propune sa limitam consumul de plastic si sa avem mereu cu noi o sticla cu apa, pe care o putem reumple de cate ori este nevoie. Multe magazine pun acum in vanzare sticle cu diverse modele si invelisuri, potrivite pentru orice tip de personalitate.

In concluzie, tendintele in moda accesoriilor in 2021 sunt despre sustenabilitate si conectare, despre exprimarea personalitatii si iesirea din anonimatul in care purtarea mastii ne-a adus pe toti. Cum regulile par sa se relaxeze, poti lasa vara asta accesoriile sa vorbeasca despre tine.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Birou si biblioteca

MASA BIROU PC NANO ALB-NUC

Pret: 297,50 LEI 160,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!