Un nou model de spalator cu presiune STIHL isi face loc pe piata

in Recomandari

RE 150 este dedicat utilizatorilor interesati de produse cu upgrade-uri in tehnologie si dotari, fata de modelele basic

STIHL a lansat pe piata din Romania un spalator cu presiune semiprofesional dedicat micilor companii din zona peisagistca, gradinarit, agricultura, dar si utilizatorilor casnici care sunt mai "pretentiosi" atunci cand vine vorba de specificatiile tehnice ale unui utilaj pe care il folosec in curte.

Spalator presiune STIHL RE 150

Cu o lungime a furtunului de presiune de 9 m, RE 150 devine optiunea aproape perfecta pentru cei care doresc un utilaj complet pe care sa il foloseasca la toate operatiunile de curatare cu jet, fie ca discutam de masina, alei, terase, garduri, mobiler de gradina si de ce nu, fatada casei. Si asta pentru ca presiunea de lucru a utilajului poate fi reglata pana la 180 bari, find monitorizata permanent prin intermediul manometrului integrat. De asemenea si debitul poate fi controlat si adaptat la de operatiunea de curatare. Spre exemplu, daca vorbim de fatada unei case sau de soclul unui gard, tencuiala decorativa trebuie protejata si atunci se va folosi o presiune de lucru mai mica, cu un debit redus, putandu-se aplica si un detergent special de fatade.

Tot in functie de lucrarea efectuata se vor utiliza duze reglabile cu jet plat sau o duza rotativa pentru suprafete dure, cu murdarie persistenta. Aceste duze trebuie sa fie confectionate din ceramica pentru a creste rezistenta la uzura. Ambele tipuri de duze se afla in dotarea standard noului spalator STIHL RE 150.

O alta dotare extrem de utila a acestui utilaj este rezervorul integrat de 2 litri pentru detergent. Detergentul se aplica prin intermediul duzei cu cu jet plat, iar reglajul presiunii aparatului trebuie sa fie pe pozitia maxim. Cantittatea de detergent la aplicare poate fi si ea ajustata cu ajutorul unui buton rotativ de dozare.

Accesorizarea pentru RE 150 este foarte bogata, avand nu mai putin de 18 optiuni. De la periile pentru suprafete, pana la extensiile de furtun sau lance, dar si mai multe tipuri de detergenti, pentru diverse aplicatii (auto, terase, fatade sau piatra).

Spalatorul cu presiune RE 150 poate fi achizitionat deja din reteaua STIHL, care numara peste 400 de magazine la nivel national. In prezent, gama in gama de spalatoare se regasesc 11 modele, atat pentru zona hobby basic, dar si pentru utilizare profesionala, care necesita un mod de lucru continuu, cu sarcina mare.

Despre compania STIHL

Cifrele oficiale comunicate de companie arata o crestere a business-ului mondial de 4%, in 2019, atingand 3.93 miliarde de euro. Produsele STIHL pot fi achizitionate doar din reteaua de magazine autorizate, care la nivel mondial sunt administrate de nu mai putin de 53.000 de dealeri. STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997. Compania mama a fost infiintata in 1926 de Andreas Stihl.

Sursa: STIHL

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET BUCATARIE MASA MBS-2 CU 4 SCAUNE

Pret: 952,00 LEI 576,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!