Cum alegi cel mai bun cuptor cu microunde pentru casa ta

in Diverse

Va ghidam prin caracteristicile esentiale ale cuptorului cu microunde si cele fara de care puteti trai.

Cuptoarele cu microunde sunt perfecte pentru persoanele ocupate. De la dezghetare si reincalzire, pana la gatit si chiar la gratar si coacere, multe microunde sunt adevarate elemente esentiale pentru bucatarie. Dar cu atat de multe modele diferite oferite si cu o gama larga de caracteristici, poate fi o lupta pentru a decide care dintre ele este potrivit pentru dvs.

Cel mai bun cuptor cu microunde

Acest ghid explica caracteristicile cheie pe care ar trebui sa le luati in considerare atunci cand alegeti cel mai bun cuptor cu microunde.

Puterea microundelor este masurata in wati, iar majoritatea microundelor variaza de la 700W la 1200W. Cu cat puterea este mai mare, cu atat mancarea dvs. va fi mai rapida si mai uniforma. Puterea tipica este de aproximativ 900W, deci cautati un model cu cel putin asta ca maxim.

Dimensiune: Deoarece un cuptor cu microunde va sta pe blatul bucatariei, asigurati-va ca masurati inainte de a cumpara un cuptor cu microunde, pentru a va asigura ca nu consuma spatiul valoros al contorului de care aveti nevoie pentru prepararea alimentelor.

Capacitatea interna a cuptorului cu microunde este masurata in litri, modelele oferind orice, de la un volum de de 17 litri pana la 32L. Pentru un cuptor cu microunde de familie, cautati un model care sa ofere o dimensiune de cel putin 27L, deoarece acesta va avea o placa turnanta mai mare si suficienta inaltime interioara pentru a gati o friptura de duminica sau doua feluri de mancare simultan.

Gatit prin convectie si preparare la gratar Unele cuptoare cu microunde combina cuptorul cu ventilator si gratarul cu puterea microundelor. Perfect pentru cei lipsiti de spatiu in bucatarie, un cuptor cu microunde combinat ajuta la accelerarea timpilor de gatit cu adaugarea de aer fierbinte care circula si va permite sa rumeniti si sa crapati alimentele sub gratar.

Aceste microunde de baza sunt ideale pentru sarcini simple, cum ar fi gatitul terci, cartofi in sac si mancaruri gata, incalzirea supei si dezghetarea articolelor congelate.

Programe prestabilite Cautati un cuptor cu microunde care sa contina o serie de programe prestabilite, care elimina presupunerile din gatit, reincalzirea si dezghetarea alimentelor populare.

Gatirea si dezghetarea automata Modurile automate va permit sa introduceti greutatea alimentelor si apoi sa lasati cuptorul cu microunde sa lucreze cat timp este necesar pentru a gati sau a dezgheta alimentele in siguranta.

Gatirea senzorului Unele microunde au senzori care masoara umiditatea cuptorului si umiditatea din alimente, apoi regleaza automat nivelul de putere si timpul pentru a va asigura ca alimentele sunt gatite perfect.

Tehnologie invertor O optiune pentru unele cuptoare cu microunde scumpe si de ultima generatie, aceasta tehnologie foloseste un nivel de putere consistent pentru microunde pentru a asigura alimentele gatite uniform, contribuind la imbunatatirea texturii si a aromei.

Pentru mai multe informatii despre alegerea modelului perfect, consultati urmatoarele sfaturi pentru cumpararea celui mai bun cuptor cu microunde.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/two-white-ceramic-plates-near-microwave-on-counter-top-1287150/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!