Mese si scaune pliante pentru diverse evenimente

in Recomandari

Mesele pliante si scaunele aferente acestora sunt elementele principale ale oricarui decor de petrecere sau eveniment.

Mese si scaune pliante

Cei care lucreaza in domeniul de organizare evenimente, dar si persoanele carora le place sa se distreze acasa stiu valoarea si comoditatea de a avea la indemana cateva mese pliante ieftine si scaune pliante aferente de cea mai buna calitate.

Pe site-ul nostru puteti gasi o oferta bogata de mese pliabile cu ridicata, atat pentru uz personal, cat si pentru afacerile dumneavoastra, la cele mai bune preturi. Mai mult decat atat, scaunele comandate sunt insotite de toate accesoriile necesare pentru a beneficia pe deplin de acestea. Modelele de mese si scaune sunt practice, ieftine, pliante, stivuibile si exceleaza prin capacitate inalta de incarcare, rezistenta structurala si durabilitate in timp. Cele mai comandate modele sunt:

Masa rotunda pliabila de banchet

Acest model este astfel conceput incat permite asezarea in cerc a participantilor ceea ce faciliteaza contactul si comunicarea reciproca. Este considerat modelul de masa pliabila cel mai indicat in evenimente precum nunti, baluri, botezuri etc.

Masa dreptunghiulara pliabila

Acest model de masa are lungimea standard de 120 cm si sunt gandite pentru a asigura confortul si intimitatea perfecta pentru doua persoane. In oferta sunt in acest tip:

- Masa pliabila pentru conferinte

Acest model are o latime de 45 cm ideala pentru scaunele specifice de conferinte ce necesita a scrie pe masa, concepute pentru asezarea doar dintr-o singura parte. Sunt concepute pentru a asigura confort si utilitate maxima participantilor.

- Masa dreptunghiulara pliabile "de bucatarie"

Conceputa pentru pentru asezarea persoanelor pe doua parti, cu o latime de 80 cm si picioare de tip T, care permite punerea meselor in linii lungi. Sunt considerate mai potrivite pentru servirea unor meniuri de catering si alte evenimente de grup.

Cand doriti sa cumparati cu ridicata mese de banchet pliante, calitatea acestora este foarte importanta atat pentru clienti, cat si pentru producatori. Toate mesele pe care le comercializam sunt fabricate pentru a indeplini specificatiile de calitate comerciala a fiecarui produs.

Alegerea modelului de masa pliabila sau scaun pliabil depinde de tipul de eveniment, marimea spatiului de desfasurarea si numarul de participanti. De asemenea, tipul de eveniment influenteaza alegerile acestor elemente de baza, insa diversitatea de modele pe care le aveti la dispozitie va ajuta sa transformati orice nunta, banchet sau conferinta intr-un spatiu ideal. In afara de vanzare, oferim si posibilitatea de inchiriere a meselor pliante si a scaunelor aferente, precum si transportul acestora la locul de desfasurare a evenimentului.

Sursa foto: unsplash.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!