Cum sa iti petreci timpul liber alaturi de familia ta? Iata 3 activitati inedite!

in Diverse

Timpul petrecut alaturi de familie este foarte important. Tocmai din acest motiv, trebuie gasit un echilibru intre job si alte activitati de zi cu zi. Consideri ca petreci destule ore alaturi de cei dragi? Le oferi suficienta iubire si afectiune? Daca raspunsul este nu la cele doua intrebari, trebuie sa faci cat mai rapid o schimbare.

Petrecerea timpului liber in familie

Exista nenumarate solutii prin care poti rezolva aceasta problema intr-un timp cat mai scurt, asa ca nu sta pe ganduri si citeste cu atentie urmatoarele randuri. Vei afla care sunt cele 3 activitati pe care trebuie sa le incerci alaturi de familia ta.

TOP 3 activitati pentru tine si familia ta

1. Curatenie + pregatirea cinei impreuna

Cine spune ca activitatile casnice nu se pot transforma intr-o adevarata distractie? Acest lucru este posibil cand exista armonie si voie buna. In acest fel, sarcinile nu vor mai pica doar pe mama, iar cei mici vor invata sa aprecieze mai multe ordinea si disciplina. Acum ca planul de bataie este facut, lipseste doar sa va impartiti sarcinile ca o adevarata echipa.

Asadar, cei mici se pot ocupa de stergerea prafului, tatal va da cu aspiratorul, in timp ce mama va spala vasele si pe jos. La final, pofta de mancare va aparea rapid dupa atata munca. Ce spui sa pregatiti toti cea mai gustoasa masa? O pizza suna perfect! Nu uita sa ii lasi si pe copii sa se implice!

2. Activitati sportive

Sportul vine la pachet cu multiple beneficii, atat pentru cei mici, cat si pentru parinti. Pe langa acest lucru, exista multe activitati prin care puteti invata lucruri noi!

Copiii stiu sa mearga pe biciclete? Daca nu, tocmai ai aflat ce trebuie sa ii inveti weekendul urmator! Prin repetare, dar si prin explicarea regulilor, cei mici vor descoperi in mai putin de cateva minute cum sta treaba cu mersul pe bicicleta. Nu te speria daca vor cadea, este ceva absolut normal. Atata timp cat sunt echipati corect, cu casca si aparatori, nimic rau nu se poate intampla!

Gradinarit

Gradinaritul este o benefic din mai multe puncte de vedere! Cei mici se vor distra, dar vor si invata multe lucruri in acelasi timp. Prin intermediul acestei activitati, copiii vor dobandi si atribute precum responsabilitate, ingrijire si grija fata de natura. De la Atomico poti achizitiona toate obiectele necesare pentru aceasta indeletnicire.

Puteti incepe prin a sapa pamantul. Ce spui de un colt in care cel mic sa isi planteze propriile flori? In acest fel, va invata sa aiba grija de minunile lui, sa le ude zilnic si sa le urmareasca evolutia.

Avand in vedere cele prezentate, timpul petrecut alaturi de familia ta este foarte important. Acesta trebuie fructificat, iar una dintre aceste activitati cu siguranta este potrivita pentru voi. Nu sta pe ganduri si planifica chiar acum urmatoarea aventura!

Sursa foto: shutterstock.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!