Masina multifunctionala Makita DUX60: peste 9 aplicatii realizate cu un singur utilaj

in Recomandari

Vreti mai multa eficienta in activitatile de intretinere a gradinii si a fermei dvs.? Va invitam sa descoperiti masina multifunctionala Makita DUX60, preferata multor agricultori. Compatibila cu platforma LXT, ea acopera o gama larga de activitati, datorita unui set performant de accesorii interschimbabile. Acest sistem practic, care concentreaza tehnologiile de ultima ora dezvoltate de Makita, raspunde aproape tuturor activitatilor solicitate de intretinerea spatiilor exterioare. Gardul viu este tuns cu accesoriul aferent. Trebuie facuta toaleta copacilor? Intra in actiune accesoriul emondor. Si mult mai mult decat atat, dupa cum veti afla. Alegand DUX60, economisiti cumpararea a mai mult de 9 masini.

Masina multifunctionala Makita DUX60

Iata cate lucruri poate sa faca acest as al gamei de utilaje cu acumulatori a producatorului japonez, in functie de accesoriul atasat:

1. Trimmer

Coseste un volum remarcabil de iarba, intr-un timp scurt. Cu el, ziua de lucru este mai scurta!

2. Accesoriu pentru cosit iarba / defrisare

Spune "prezent!" acolo unde este nevoie de interventia unui accesoriu puternic, capabil sa taie iarba inalta, tufe sau arbusti.

3. Emondor - fierastrau cu lant pentru taierile la inaltime

Este cu siguranta una dintre cele mai spectaculoase aplicatii oferite de DUX60. "Zilele acestea l-am folosit pentru a taia crengile unor copaci neglijati din spatele casei, care obstructionau vederea la lac. In 45 de minute, 40 de crengi erau deja puse la pamant", povesteste un fermier care a achizitionat recent versatila si harnica masina creata de Makita. Exista chiar posibilitatea prelungirii accesoriului emondor, cu o extensie, pentru arborii foarte inalti.

4. Accesoriu fix pentru tuns gard viu

Ofera un avantaj fata de masinile de tuns gard viu standard, pentru ca ajunge la inaltimi si latimi mai mari comparativ cu acestea.

Masina multifunctionala Makita DUX60

5. Accesoriu flexibil pentru tuns gard viu

Daca ar exista un campionat la tuns gard viu, multi utilizatori ar paria pe el! Chiar si cei mai stufosi arbusti nu au nicio sansa in fata lui. Permite cosmetizarea gardului viu, indiferent de inaltimea acestuia.

6. Delimitator de gazon

Defineste marginile gazonului, acolo unde acesta intalneste trotuarul, aleile sau unde se doreste sculptarea unei forme deosebite in iarba.

7. Cultivator

Este unul dintre preferatii fermierilor, pentru ca este rezistent, puternic si actioneaza si in spatiile mici, greu accesibile. Acestia spun ca l-au testat cu succes chiar si in cele mai dure tipuri de sol.

8. Perie maturatoare

Un accesoriu imbatabil atunci cand trebuie facuta curatenie in grajdurile animalelor sau oriunde altundeva in gospodarie. Cenusareasa poate sa isi ia linistita o vacanta prelungita!

9. Valt maturator

Indeparteaza rapid, cu usurinta, reziduurile (frunzele moarte, resturile ramase in urma unor lucrari de constructii etc.) si depunerile dificil de curatat de pe sol, precum stratul intarit de zapada.

Si acestea nu sunt toate posibilitatile oferite de DUX60! Generoasa masina de la Makita are si alte functionalitati, precum culegatorul de cafea, insa nu au aplicabilitate in tara noastra.

Tehnologii inovatoare si performante

Aveti in fata un utilaj practic, puternic si usor de folosit, cu un sistem simplu de conectare a accesoriilor, maner ergonomic circular cu protectie pentru prevenirea loviturilor de recul si panou de control multifunctional. Totodata, in DUX60 sunt concentrate 3 tehnologii de varf ale Makita, regasite intr-o serie de modele selectate din gama pe baza de acumulatori a producatorului japonez:

  • Motorul fara perii a fost creat de Makita, initial, pentru industria apararii si cea aerospatiala, in anul 2004. Gandit pentru o durata de functionare prelungita, putere si viteza mai mari si durata mai mare de viata a utilajului, este ideal pentru activitatile ce solicita precizie, forta si durabilitate. In 2009, Makita a extins aceasta tehnologie extrem de eficienta catre gama sa de produse de gradinarit, agricultura si constructii.
  • Extreme Protection Technology (XPT) este creata pentru rezistenta crescuta la praf si umezeala a utilajului, ca urmare a proiectarii inovatoare a conductelor de aer si a orificiilor de drenaj.
  • Tehnologia de detectare activa a loviturilor de recul (Active Feedback sensing Technology - AFT) opreste motorul daca turatia acestuia incetineste pe neasteptate, protejand astfel utilizatorul.

Informatii complete despre caracteristicile tehnice ale masinii multifunctionale Makita DUX60 puteti afla aici. Aceasta vine cu o oferta speciala, pentru achizitiile facute pana la finalul lunii octombrie: la inscrierea sa in programul de 3 Ani Garantie pe www.makita.ro primiti bonus un acumulator LXT 18V/5.0Ah (promotie valabila pana pe 31 octombrie, pentru orice masina din gama Paduri, Parcuri si Gradini compatibila cu acumulatorii Li-Ion LXT 18V, achizitionata de la distribuitorii autorizati de pe teritoriul Romaniei).

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!