3 modalitati creative de a decora peretii casei tale

in Decoratiuni

Decorul peretilor este cu adevarat cheia pentru a face ca orice camera sa se simta completa si este o modalitate distractiva de a-ti exprima stilul personal si de a-ti expune creativitatea.

Desigur, o combinatie de culori reusita si un lambriu de lemn pot face minuni pentru peretele camerei de zi, dar uneori este nevoie de mai mult de atat.

Decor pereti casa

Fie ca esti in cautarea ideilor de decor pentru peretii dormitorului, cateva piese pentru a schimba camera de zi sau chiar pentru a amenaja camera celui mic, iata cateva modalitati creative de a decora peretii casei tale:

Ofera vitalitate si stralucire printr-o mini-galerie!

Una dintre cele mai inovative idei cand vine vorba de decorarea peretilor este construirea unei galerii cu imagini si pictrui care te inspira. Este o modalitate distractiva de a umple spatiul peretilor expunand o intreaga colectie vizuala cu imagini favorite.

Pentru a decora un perete in acest mod, este important sa iei in considerare felul in care diferitele elemente vor interactiona. Exista doua moduri de abordare in acest sens: primul este sa aduni tot ce vrei sa atarnati pe perete si apoi sa creezi un plan pentru modul in care le vei aranja.

Cealalta modalitate este sa incepi cu o piesa centrala dominanta, sa o agati in mijloc si apoi sa adaugi lucruri in jurul ei treptat, de-a lungul timpului. Indiferent de metoda pe care o alegi, evita un model banal asemanator grilajului, amestecand articole de diferite forme si texturi. O oglinda ovala, un material textil, un ceas, piese istorice sau instrumente muzicale - toate sunt minunate pentru a le aseza pe langa imaginile alese pentru mica galerie.

Rafturile te vor ajuta sa expui mai multe obiecte

Daca iti place aspectul unui perete decorat cu imagini, dar doresti, de asemenea, sa oferi peretilor tai un aspect interesant si practic, poti obtine un efect similar folosind rafturi suspendate. Aceste rafturi discrete sunt usor de atarnat - incearca sa grupezi doua sau trei pe un perete. Sunt foarte bune pentru afisarea unui mix de fotografii inramate si obiecte care sa evoce arta, alaturi de elemente interesante, cum ar fi: plante mici, ceasuri decorative si vaze din lut.

Rafturile sunt mai avantajoase prin faptul ca te vor ajuta sa expui mai mult decat fotografii si nu va fi nevoie sa gauresti peretele de foarte multe ori pentru acest lucru.

Covoarele sunt ideale pentru decorarea peretilor

Cu nuante bogate, vibrante si modele complexe, tesute manual, multe covoare vintage sunt adevarate opere de arta - deci de ce sa nu le oferi sansa de a acoperi spatiul gol de pe peretele tau? Daca treci peste rolul comun al covoarelor si incerci sa ii dai un alt scop acestei piese, cu siguranta vei obtine un aspect minunat. Poti incerca acest aspect pentru peretii din dormitor sau living.

Daca ai nevoie de si mai multa inspiratie pentru locuinta ta, arunca un ochi pe Construiesti.com. Gasesti aici atat elemente decorative, cat si produse menite sa te ajute cu lucrarile casei tale.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!